Lehet, hogy nagy veszélyben van kedvenc sorozata

Castle Nathan Fillion Stana Katic
Vágólapra másolva!
Nem, nem a Szulejmán ér véget a következő hetekben, de több más széria készítői nézegetik aggódva a nézettségi számokat.
Vágólapra másolva!

Az általában jól informált Spoiler TV lehozta friss listáját azokról a sorozatokról, amelyek veszélyben vannak, és könnyen lehet, hogy nem kapnak új évadot. Köztük van a Scream Queens, Sleepy Hollow, az Elementary, amely itthon Sherlock és Watson címen fut, a Grandfathered, az itthon szintén látható Grimm, a Nashville, a The Good Wife (Férjem védelmében), a Jane the Virgin vagy a Castle, amely az RTL Klubnak általában jó számokat hoz.

Castle: van jövő? Forrás: ABC

A fentiek zöme akár túl is élheti az évadot, de a sorsuk bizonytalan. Ennél van egy súlyosabb kategória is, ebbe azok a szériák tartoznak, amelyek a szakírók szerint szinte biztosan nem lesznek már képernyőn 12 hónap múlva. Minority Report, Truth Be Told, Undateable, The Player, The Grinder, Blood and Oil, Crazy Ex-Girlfriend, Reign – ezek mind elhasalhatnak, akárcsak a CSI Cyber, amelyet épp most mutatnak be itthon.

A Wicked City, a Szépség és a szörnyeteg, a Whispers már kaszát kapott, a The Bastard Executionert pedig saját producere és írója, Kurt Sutter állította le, a lehangoló számokat látva.