Húszperces kisfilmet adtak ki az új X-aktákról

X-akták Mulder és Scully, David Duchovny, Gillian Anderson
Vágólapra másolva!
A Fox egy több mint húszperces videót pakolt fel az internetre a januárban érkező X-akták forgatásáról, már most több jelenetet láthatunk az új szériából is. Merüljön el a sorozat világában, nézzen bele a friss epizódokba!
Vágólapra másolva!

Az X-akták alkotói ezt a korábbi kisfilmet turbózták fel egy több mint húszperces videóvá, az alkotó, Chris Carter az új nézők számára a kultsorozat történetét is felidézte benne – még Muldert és Scullyt is bemutatta azoknak, akik a kilencvenes évek végén vagy az után születtek.

Mulder és Scully az új X-akták promóképén Forrás: FOX

Az egyik új szereplőről, Joel McHale-ről kiderült, hogy régi rajongója a szériának – szerinte ezt Gillian Anderson és David Duchovny is látta rajta –, majd megtudtuk, hogy az első rész egy nőről fog szólni, akit többször elraboltak már a földönkívüliek. Őt a Foglalkozásuk: amerikai-ban látott Annet Mahendru fogja alakítani, akit Anderson nagyon jó színésznőnek tart, öröm volt vele együtt játszania.

Az első rész Annet Mahendru figurája körül forog Forrás: AFP/2015 Getty Images/Araya Diaz

Az új etapban Mulder és Scully közös gyermekéről is megemlékeznek, a Cigerattázó Férfi is megjelenik, ugyanakkor Carter szerint az X-akták ugyanolyan friss és eredeti lesz, mint amilyen a maga korában volt, felesleges lett volna feltámasztani pusztán egy jutalomkör kedvéért.

Látványos ufóbalesetre, földönkívüliekre, számos verekedésre is számíthatunk,

miközben kapunk valamiféle kerettörténetet is, hiszen a hat új epizód közül az első és az utolsó is a My Struggle, vagyis Az én küzdelmem címet viseli – csak épp az egyik Mulder, a másik pedig Scully harcáról szól. De lássuk végre a videót!