Transznemű íróval és sokkoló performanszokkal tér vissza a TV2 műsora

Propaganda
Vágólapra másolva!
Új évaddal folytatódik Tilla riportműsora, a Propaganda. Az idei évadban a nőké a főszerep, az első adás vendége Tenki Réka színésznő.
Vágólapra másolva!

Till Attila spontán talkshow-jában ebben a szezonban a nők kerülnek a műsor középpontjába. A műsorvezető-riporter a reflektorfényben élő, népszerű művésznők mellett

olyan kevésbé ismert hölgyekkel is forgatott, akiknek munkássága, életstílusa, személyisége felkeltette az érdeklődését.

Az első adás vendége a Junior Prima-díjas Tenki Réka. A színésznő jelenleg szabadúszó, Csányi Sándor színművész felesége, Péterfy Novák Éva Egy asszony című monodrámájával tért vissza szülés után a színpadra.

A Propaganda új sorozata nőkkel készült Forrás: Propaganda / Facebook

Az évad további vendégei: Fajgerné Dudás Andrea, festőnő a nőművészet legújabb generációjának kiemelkedő alkotója, aki képein is megmutatja, hogy fontosnak tartja az egyenjogúságot - képeit sokkoló performanszok keretében mutatja be.

Katona Ildikó, bankár, vezérigazgató-helyettes. Ma Magyarországon szinte az egyetlen vezető beosztású banktisztviselő, naponta milliárdok sorsa függ tőle.

Kiss Tibor Noé, író. Az FTC futballistája volt, szociológiát hallgatott, író, aki férfitestben élő nő. A transznemű szerző önéletrajzi ihletésű regényei brutális őszinteséggel mutatják be a magyar valóságot.

Rost Andrea, Kossuth- és Liszt-díjas operaénekesnő, tavaly ünnepelte pályafutása 25. évfordulóját, nemrég mutatta be Frenák Pállal közös estjét. Az éneklés mellett új kihívást is keresett, megtervezte első, saját nevével ellátott ékszerkollekcióját.

A Propaganda november 17-től kedd esténként látható a TV2-n.