Elhalasztottak pár sorozatepizódot a párizsi támadások miatt

Sean Bean, Legends - Beépülve
Vágólapra másolva!
Kegyeleti okból elhalasztották a Legends – Beépülve Párizsban játszódó epizódját, az alkotók nincsenek egyedül a döntésükkel.
Vágólapra másolva!

A TNT elhalasztotta Sean Bean sorozata, a Legends – Beépülve új részét, miután az pont Párizsban játszódott volna – Bean karaktere a francia fővárosban eredt a nyomába valakinek, amikor belebotlott egy békésnek indult, ám erőszakba fordult tüntetésbe.

Sean Bean a Legendsben Forrás: TNT

"A Párizsban történt tragikus eseményekre való tekintettel a Legends eredetileg ma estére tervezett epizódját elhalasztjuk.

– állt a TNT november 16-án kiadott közleményében. A Legend of Curtis Ballard című részt november 23-án fogják leadni, most hétfőn a második évad nyitó epizódját ismételték meg.

Közben a brit ITV is kihagyott egy részt a Jekyll & Hyde-ból, annak erőszakossága miatt. A sorozatra már korábban is érkezett több nézői panasz, szerintük az ifjúságra nincs jó hatással a széria.

Arról már írtunk korábban is, hogy a párizsi terrortámadás hatással volt a tévéiparra, a Supergirl és az NCIS: Los Angeles legújabb epizódjának cselekményét is aggályosnak tartották a producerek – előbbiben robbantók tevékenysége volt a fő történetszál, utóbbi középpontjában egy ISIS által toborzott lány állt.