Édesanyja karjaiban halt meg a 40 éves színész

Soap Talk Show Taping California Disney Adventure Soap Talk One Life to Live Nathaniel Marston Full Length ENTERTAINMENT CELEBRITY Catherine Hickman
ANAHEIM, CA. - MAY 30: Actor Nathaniel Marston signs an autograph during the taping of the Soap Talk television show at the Golden State Amphitheatre, Disney's California Adventure May 30, 2003 in Anaheim, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Elhunyt a One Life to Live című szappanoperából ismert Nathaniel Marston, nagyjából két hétig volt életben az autóbalesete után.
Vágólapra másolva!

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy Nathaniel Marston súlyos autóbalesetet szenvedett, és örökre lebénulhat. A férfi szervezete végül feladta a harcot, a színész haláláról az édesanyja írt a Facebookon november 11-én este.

– írta az asszony, hozzátéve, hogy a fia nem bírta volna elviselni, ha életben marad, hiszen nyaktól lefelé lebénult, és csak lélegeztetőgéppel volt képes lélegezni.

Nathaniel Marston 2003-ban Forrás: Getty Images/AFP/Frederick M. Brown

Marstont leginkább a One Life to Live című szappanoperából ismerheti a közönség, ott hat év alatt 194 epizódban játszott, 2007-ben hagyta ott a produkciót. Ezután is láthattuk azonban a képernyőn, olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a Különleges ügyosztály, A nagy svindli, a Castle vagy a Zsaruvér.