Négy nemmel esett ki Détár Enikő és Rékasi Károly lánya

Ez most nem sikerült
Vágólapra másolva!
Nem jutott tovább a Got Talentben a színészpáros lánya, sőt, a zsűri ördögűzést emlegetett sajátos tánca láttán.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor utáni éra nagy dobásának szánja az RTL Klub a Got Talentet, a show harmadik adásában pedig ismert színészek gyereke is próbát tett: a bulvárlapok olvasói számára már nem ismeretlen Gigi volt a képernyőn. "Igazán komolyan soha nem foglalkoztam énekléssel, korábban jártam zeneiskolába, rajzoltam, illetve zongoráztam. Legtöbbet a tánccal foglalkoztam, most ide valahogy mégis egy énekes produkcióval keveredtem" – mondta a műsorban.

Ez most nem sikerült Forrás: RTL

Szenvedett szülei ismertsége miatt, tette hozzá a politikai elemzéssel foglalkozó lány, aki Led Zeppelinnel érkezett. A Whole Lotta Love előadása egyáltalán nem győzte meg a zsűrit, Márkó úgy vélte, hogy hívni kellett volna az ördögűzőket a tánc miatt. "Földöntúli volt. Ma már nem érvényesek a régi energiák, sőt, nevetségesek is" - jegyezte meg.

Hárman a négyből Forrás: RTL

Détár Enikő és Rékasi Károly lánya nem járt szerencsével, négy nemmel esett ki. Badár Sándor fia, Tamás továbbjutott, ő bűvésztrükkökkel érkezett.

Szadomazó jelenetek is voltak a műsorban, egy nyilvánvalóan mazochista nő bőrébe kampókat akasztottak, úgy lógatta fel őt roppant teátrálisan két spanja, meg is hintáztatták a szerencsétlent. „Kell ilyet is látni, ha valaki sokszínű” – kommentálta Sebestyén Balázs a bondage műfaj iránt elkötelezett fellépők produkcióját, de Kovács Patrícia már nem volt ilyen nyitott erre:

A döbbenetet akarják, ez inspirálja őket" – jegyezte meg fintorogva, amikor a megviselt nő kibicegett a színpadról.

Patríciának nem tetszett a szadomazó jelenet Forrás: RTL

Továbbra is sok olyan fellépőt mutattak, akikhez hasonlóak a rosszemlékű Benne leszek a tévében című show-ban voltak láthatóak: volt középszerű táncospár, kacsahangon rappelő, punkfrizurás fickó, hetvenes, táncikáló nagymama és Magic Johnny, egy izzadó, selyeminges bűvészember, aki tán egy idősotthonban el tudna szórakoztatni pár dédit, de őket is csak egy percig.