A Wikipédia megint jósol Király Viktorról

Király Viktor
Vágólapra másolva!
A Wikipédián előre írnak a The Voice következő adásairól, a vonatkozó szócikk szerint Király Viktor elveszti ugyan a következő párbajt, de Gwen Stefani "ellopja", így végül be fog jutni az élő show-ba. 
Vágólapra másolva!

A Wikipédia egyszer már azt jósolta, hogy Király Viktor ki fog esni, de akkor talán csak arról volt szó, hogy a szócikk szerkesztője figyelmetlenül alakította a táblázatot – cikkünk megjelenése után át is variálta.

Az új táblázat viszont, amelyre október 26-án bukkantunk ugyanitt, már korrekt módon ki van töltve, az előzőben még nem szereplő színkódokat is feltüntették:

Forrás: Wikipedia

Sárgával jelölték a párbajok nyerteseit, rózsaszínnel a veszteseket, kékkel pedig azt az egy embert – pont Király Viktort –, aki

elveszti ugyan a párbajt, egy zsűritagtól azonban lehetőséget kap arra, hogy folytassa a versenyt,

az élő adásokban is meg fog jelenni. Ő az "ellopott" énekes, aki esetünkben Gwen Stefani csapatába kerül, Adam Levine-é után.

A műsornak ez a része még felvételről megy, van tehát esély arra, hogy valaki előre tudja és a Wikipédián meg is ossza az eredményeket. Más kérdés, hogy itt az szerepel, Király Viktor csak a november 2-i adásban fog színpadra lépni, miközben ő a Twitter-oldalán a mai estét várja türelmetlenül:

Egy biztos: a következő etapban Jordan Smith lesz az ellenfele, erről már korábban mutattunk egy videót – ha lemaradt volna róla, íme: