A 100 legjobb nő a tévéből: Sofia Vergara

Vágólapra másolva!
Sofia Vergara 13 évesen szenvedett nagy mellei miatt, de egy későbbi interjúban bevallotta, hogy sokat segítettek karrierjében. Kolumbia büszkesége már az Egyesült Államok állampolgára, 30 millió dollárt visz haza évente csak sorozatkészítéssel, filmezéssel. A Modern családban láthatjuk képernyőn.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk - ez már a 16. rész. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

Az ABC csatorna Modern Család című szituációs komédiából lehet ismerős, Gloria Delgado-Pritchett ott a neve, de nem csak szép, hanem kiváló színésznő is: a Primetime Emmy Award során 2010-ben, 2011-ben, 2012-ben és 2013-ban is jelölték. Alább pér érdekes tény mellett mutatunk pár fotót róla.

Forrás: Fb / Sofia Vergara

Római katolikus családból származik, öt testvére van, Toti volt a beceneve.

13 évesen korához képest nagy mellei voltak, akkor úgy döntött megműtteti majd, ha megnő. Aztán mégsem kicsinyíttette őket: „Örülök, hogy megvannak, és őszintén szólva, sokat segítettek nekem karrierem során. És mindig szexinek érezhettem magam" – nyilatkozta később.

17 évesen fedezték fel, egy kolumbiai strandon. Fogorvosnak készült, de két szemeszter után elcsábította a modellszakma.

Forrás: Fb / Sofia Vergara

Bátyját, Rafaelt 1998-ban megölték Kolumbiában, egy rablási kísérlet során, Sofia ezek után költözött Miamiba.

Az USA-ban felhagyott a húsevéssel, mert nem volt ugyanolyan íze, mint az otthoninak.

Shakirával barátnők, mindketten Barranquilla városából származnak.

Forrás: Fb / Sofia Vergara

18 éves volt, amikor férjhez ment középiskolai szerelméhez, 20 volt, amikor Manolo fia megszületett, és 21, amikor elvált a férfitól. Öccsét, Juliót az Egyesült Államokban letartóztatták, és hazatoloncolták Kolumbiába. Korábban drogügyei is voltak.

Első tévés munkája az Acapulco, cuerpo y alma című telenovella volt. 2008-ban a Fuegon en la sangre sorozatban drámázott, itt egy kis ízelítő:

1999-ben felbukkant a Baywatchban, ami nem csoda, mert az tele volt szép nővel.

2000-ben pajzsmirigy-rákot diagnosztizáltak nála, a műtét jól sikerült, tünetmentes.

2005-ben átverték a Punk'd című műsorban, és volt egy kis jelenete egyik kedvenc sorozatunkban, a Törtetőkben. Az Amas de Casa Desesperadas szériának 23 részében játszott, ez volt valójában a Született feleségek remake, spanyol nyelven, latin színésznőkkel.

A Diet Pepsit reklámozta David Beckhammel 2012-ben.

2014 júliusában kiderült, hogy a True Blood sztárjával, Joe Manganiellóval jár. Hat hónap után el is jegyezték egymást.

A Family Guyban és a Cleveland show-ban is szinkronizált.

2014 decemberében a Jimmy Kimmel Live! műsorban jelentette be, hogy megkapta az amerikai állampolgárságot.

„Senkinek nem lenne szabad megházasodnia csak a gyerek miatt. Az egy tortúra mindenkinek" – magyarázta egyszer.

Golden Globe-jelölése négy van, de egyszer sem ünnepelhetett a színpadon. Szerintünk sokkal jobban szeret eljárni a Screen Actors Guild Awards díjátadóra, mert ott négyszer is diadalmaskodott.

Vergara az egyik legjobban fizetett tévés színésznő, csak Kaley Cuoco előzgeti, aki már 1 millió dollárt kap részenként az Agymenők sorozatnál. Sofia az ibtimes.com szerint 28,5 millió dollárt keresett 12 hónap alatt csak színészettel.

Nem maradt más hátra, mint nézelődni kedvünkre!

Sofia Vergara Forrás: AFP/Frazer Harrison
Forrás: AFP/Mark Ralston
Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris