Új vezető az RTL-nél

Vágólapra másolva!
Az RTL Magyarország digitális és fejlesztési igazgatósággal bővítette szervezetét. Az új részleg irányítását Szabó András Tibor látja el 2015. október 1-től.
Vágólapra másolva!

Az október 1-től felálló új szervezeti egység vezetője Szabó András Tibor lesz, aki az elmúlt időszakban a Viasat Hungária Zrt. vezérigazgatói és a Modern Times Group kelet-európai operatív vezetői pozícióját töltötte be. Utóbbi pozícióban többek között az MTG magyarországi, csehországi, bulgáriai és balti államokbeli digitális és üzletfejlesztési tevékenységéért is felelt.

Az RTL Magyarországnál Szabó feladata lesz, hogy Magyarország vezető médiavállalkozásának egy egységes digitális stratégiája alakuljon ki, illetve valamennyi digitális tevékenységét és kezdeményezést egy igazgatóságba egységesítve összehangolja ezen területek munkáját - közölte az RTL.

"A digitális jövőt - egy hagyományos, piacvezető televíziós csoportként - a digitális, specializált tartalmak mentén látjuk, amelyek ráépülnek az RTL Magyarország már meglévő, nagyon erős televíziós brandjeire, tartalmaira. Ezt saját fejlesztésekkel, illetve különböző partnerségek megkötésével kívánjuk elérni a jövőben. Ezzel párhuzamosan egy egységes VOD (video on demand) és OTT (over the top) stratégiát szeretnénk kialakítani" – mondta el jövőbeni terveit Szabó András Tibor.