Kitálal a szcientológiáról a sorozatsztár

The 2014 UNICEF Ball Presented By Baccarat - Red Carpet GettyImageRank3 Presenting VERTICAL USA California Beverly Hills Four Seasons Hotel Leah Remini UNICEF Arts Culture and Entertainment Attending Regent Beverly Wilshire Hotel ACTRESS BACCARAT
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 14: Actress Leah Remini attends the 2014 UNICEF Ball presented by Baccarat at the Beverly Wilshire Four Seasons Hotel on January 14, 2014 in Beverly Hills, California. Michael Buckner/Getty Images for UNICEF/AFP
Vágólapra másolva!
A Férjek gyöngye című vígjátéksorozatból ismert Leah Remini egy önéletrajzi könyvben összegezte a tapasztalatait a szcientológia egyházról.
Vágólapra másolva!

A Férjek gyöngye Carrie-je, vagyis

Leah Remini tízéves kora óta tagja volt a szcientológia egyháznak,

csak 2013-ban lépett ki, miután elkezdte kritikusan szemlélni a vezetést – távozásakor azt mondta, nem fogja befogni a száját.

Nem fogja befogni a száját Forrás: AFP/Michael Buckner

Ígéretéhez híven meg is írt mindent a Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology című könyvben, amely elvileg november 3-án kerül a boltokba. Addig is mutatjuk a borítót, Remini posztolta a Twitteren, azzal a szöveggel, hogy nagyon izgatott a megjelenés miatt:

A színésznő az 1998 és 2007 között futott Férjek gyöngyé-vel volt a népszerűsége csúcsán, azóta olyan rövid életű sorozatokban kapott csak komolyabb szerepet, mint az In the Motherhood vagy a Family Tools, legutóbb a The Exes-ben láthattuk.