Kirúgtak egy színésznőt a Grace klinika szereplője miatt

Stars attend the premiere of 'Jenny's Wedding' at Outfest LGBT Film Festival HALFSHOT Los Angeles, CA - Katherine Heigl at the premiere of 'Jenny's Wedding' at the 2015 Outfits LGBT Film Festival.

AKM-GSI     July 9, 2015


To License These Photos, Pleas
Los Angeles, CA - Katherine Heigl at the premiere of 'Jenny's Wedding' at the 2015 Outfits LGBT Film Festival. AKM-GSI July 9, 2015 To License These Photos, Please Contact : Steve Ginsburg (310) 505-8447 (323) 423-9397 [email protected] [email protected] or Maria Buda (917) 242-1505 [email protected] [email protected]
Vágólapra másolva!
Lecserélték egy pilot színésznőjét, hátha így elkészülhet a sorozat – a főszerepet Katherine Heigl kapta meg KaDee Strickland helyett.
Vágólapra másolva!

A CBS-re készül a Doubt című reménybeli sorozat pilotja, már másodszor: a csatorna ugyanis májusban nem rendelte meg a szériát, az akkori bemutató epizódot azonban nem vetette el teljesen – azzal a feltétellel adott az alkotóknak egy új esélyt, hogy lecserélik a főszereplőt és módosítanak a forgatókönyvön.

Katherine Heigl a Jenny's Wedding premierjén Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Mpnc

Így esett, hogy

KaDee Stricklandet Katherine Heigl váltotta,

egy ügyvédet játszik, aki a kelleténél jobban érdeklődik az egyik ügyfele iránt – ráadásul úgy néz ki, hogy a férfi bűnös is az ellene felhozott vádakban.

Katherine Heigl a Grace klinika után csak Az elnök árnyékában című sorozatban vállalt képernyős munkát, azt azonban az első évad végeztével elkaszálták. Most újra a Grace klinika producereivel dolgozik, Joan Rater és Tony Phelan készítik a Doubt-ot is.