A 100 legjobb nő a tévéből, 7. rész: Allison Williams

Allison Williams
Vágólapra másolva!
Allison Williamst a Csajok-ban ismerte meg a világ, ott ő játssza a talán legvisszafogottabb lányt, Marnie-t, aki megpróbál mindig a szabályok szerint élni. A sorozatba egy ötletes videoklip miatt válogatták be, de játszotta már Katalin hercegnőt és Pán Pétert is.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Allison Williams, akit a Csajokban bizonyára sok férfi megcsodált,

még úgy is, hogy a karaktere kicsit merev, és nem is valószínű, hogy könnyű lenne meghódítani.

Allison Williams a Csajokban Forrás: HBO

A színésznő az ismert hírolvasó, Brian Williams lánya, ami mostanában nem biztos, hogy a legjobb ajánlólevél, de annak idején megfelelő háttér volt a színészi pályához – vagy legalábbis ahhoz, hogy Allison meg tudja élni az álmait.

2004-ben tűnt fel a képernyőn – az American Dreams két epizódjában szerepelt –, ezután azonban hét évet kellett várnia egy újabb szerepre. Akkor viszont már

maga írta meg a Funny or Die szkeccssorozatát,

a Will & Kate: Before Happily Ever After-t, amelyben a brit trónörökös feleségét, Kate Middletont, Katalin hercegnőt játszotta – külsőre hasonlítanak is valamennyire.

Idén egy New York-i gálán Forrás: AFP/Neilson Barnard

Ezt követte A liga egyik vendégszerepe, majd jött is a Csajok, ahová érdekes módon került be. Az internetre feltett egy videót, amelyben

a Mad Men – Reklámőrültek főcímdalát adta elő egy kis csavarral,

Nat King Cole Nature Boy című számával ötvözve. Az ötlet annyira megtetszett Judd Apatow-nak, hogy rögtön el is hívta a szereplőválogatásra. Tudjuk, az eredmény mi lett.

Azóta vendészerepelt már a Simpson család-ban is, és Pán Pétert is eljátszotta egy musicalben, amelyet az NBC közvetített. A színésznőt remekül fiúsították a szerep kedvéért, de azért így is átüt rajta az őt jellemző, finom szépség:

Allison Williams mint Pán Péter Forrás: NBC / Today Show / Twitter

Kedvencünk róla az a fotósorozat, amelyet Blossom Berkofsky készített a Town & Country magazinnak, onnan is ez a kép:

Forrás: Blossom Berkofsky

De van még rengeteg jó kép a csinos színésznőről, alább is mutatunk párat, gyönyörködjön kedvére.

Forrás: Blossom Berkofsky
Forrás: AFP/Mark Sagliocco
Forrás: AFP/Larry Busacca
Forrás: AFP/Gary Gershoff
Forrás: AFP/Frazer Harrison
Forrás: AFP/Frazer Harrison