A TV2 reggel vitézkedik, az RTL Klub este héttől büntet

barátok közt
Vágólapra másolva!
Jól megy a Mokka és a Tények, de jóformán minden estét az RTL Klub visz el. Napi nézettség.
Vágólapra másolva!

Lefelé halad mai Médialiftünkben Bényi Ildikó a Kívánságkosár című műsorral, ez a Duna TV-nek elfogadható nézettséget termel teljes lakosságban, de az ötven alattiakat teljesen hidegen hagyja, bizonyíték erre a 0,8%, amit hétfőn hozott 18-49-ben. Felfelé megy Azurák Csaba, aki a tegnapi Tényeket vezette, a TV2-nek 23,7%-ot szállított a műsor. Matt Passmore a Glades című sorozattal viszont csúnyán lebőgött, az RTL II-nek a 0,1% alighanem csúfos eredmény este.

A reggeli órák a TV2-nek hoztak sok nézőt, a délelőtt során még a Film+ csatornának voltak szebb félórái.

Forrás: Origo / Nielsen

A délutánban a Cool, az RTL Klub és a TV2 vitézkedett, sok izgalom nem akadt. A Castle ismétlése lenyomta az Emlékezz, Reinát, de a Fiorella már nyert 18-49-ben is.

Forrás: Origo / Nielsen

Este látható, hogy végig nyert a Tények, utána azonban beköszöntött a hagyományos RTL Klub-uralom, és nem is adta már át a vezetést a csatorna. A dupla Dr. Csont is láthatóan működik.

Forrás: Origo / Nielsen

Annak ellenére, hogy a reggelt és a délután egy részét nyerte a TV2, az egész napot nézve már erős RTL-fölény látható, alább a top 10-es lista. Az ötven alatti felnőtt nézőknél a Duna TV2-t öt csatorna is megelőzi, és nyomában liheg a Comedy Central.

Forrás: Origo / Nielsen

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.