Meghalt Roger Rees színész

2013 Culture Project Gala GettyImageRank3 Celebrities
NEW YORK, NY - JUNE 03: Actor Roger Rees attends the 2013 Culture Project Gala at Stage 48 on June 3, 2013 in New York City. Cindy Ord/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
71 éves korában elhunyt Roger Rees színész, akit a Cheers-ből, Az elnök emberei-ből és a 13-as raktár-ból is ismerhettek a nézők.
Vágólapra másolva!

Július 10-én, 71 éves korában elhunyt Roger Rees, walesi születésű színész. Beteg volt, ami miatt már korábban visszaadta aktuális musicalszerepét, azt azonban nem lehet tudni, hogy pontosan mi okozta a halálát.

A színészi pályát a Royal Shakespeare Companynél kezdte,

a Charles Dickens művéből készült Nicholas Nickleby élete és kalandjai-ért Tony-díjat is kapott. A darab tévés közvetítése miatt 1983-ban Emmy-díjra is jelölték, a képernyőn azonban már korábban megjelent, első tévéfilmjét 1975-ben forgatta.

Roger Rees 2013-ban Forrás: AFP/Cindy Ord

Sorozatok közül először a Singles-ben kapott komolyabb szerepet, majd a Cheers tizenhét részében játszotta a milliomos Robin Colcordot. Később Az elnök emberei, a Grace klinika és a 13-as raktár több epizódjában is megjelent, miközben olyan szériákban vendégszerepelt, mint az Oz, az Esküdt ellenségek vagy A férjem védelmében.