Hová tűnt Xena mellől a szőke Gabrielle?

Xena
Vágólapra másolva!
Könnyen lehet, hogy feltámad 2016-ra a Xena, úgyhogy utánanéztünk, mi lett a teljesen eltűnt kis barátnője sorsa.
Vágólapra másolva!

Mint megírtuk, a sokszor igen jól tájékozott Variety szerint a felszín alatt a Xena-sorozat feltámasztásán ügyködnek. Lawless szerint ez ugyan csak pletyka, viszont sietett leszögezni, hogy amennyiben mégis összejönne az akció-fantasy újabb évadja, ő nem mondana nemet.

Lucyval kapcsolatban mindenki képben van, igencsak foglalkoztatott sorozatszínésznő, ott volt a Városfejlesztési osztályban, a Spartacusban még mezítelen testét is megmutatta, szép sikerrel, láttuk a Csillagközi romboló 16 epizódjában, 2015-ben pedig a Salem című sorozatban tűnt fel.

2000-ben kiadott promókép

A Xenában persze Lucy Lawless volt a főszereplő, de ugyanúgy 134 részben volt látható kebelbarátnője, Gabrielle is, akit Renée O' Connor alakított. Vele már nem volt olyan kegyes a sors és Hollywood, ugyanis az 1999-ben véget ért és itthon is vetített Herkules, illetve a 2001-ig forgatott Xena után már kevés tévés munkát kapott.

Renee O'Connor szőkén egy Comic-Con fesztiválon Forrás: AFP/Michael Buckner

Felbukkant pár itthon ismeretlen – és független – tévéfilmben vagy kisfilmben, 2008-ban egy Gyilkos elmék-epizódban kapott pár jelenetet. 2010-ben úgy tűnt, hogy rámosolyog a szerencse, főszerepet kapott az Ark című sci-fiben, ahol egyszerre volt szexi és kemény csaj, ennek ellenére csak kilenc rész készült belőle. Tavaly egy rövidfilmben játszott mindössze, idén egy Last Chance című tévéfilmben forgatott.

Barna hajjal Forrás: Getty Images/AFP/Valerie Macon

Magánéletéről dióhéjban: 2000-ben összeházasodott egy új-zélandi étteremtulajdonossal, 2001-ig Új-Zélandon élt, itt vették fel a Xenát. A párnak egy fia lett, de Renée elvált, és hazaköltözött Texasba. Később összejött Jed Sura színésszel, 2006-ban lánya született tőle.

Itt belenézhet az Ark című sorozatba:

Xena és Gabrielle kapcsolata több volt barátságánál, leszbikus közösségek szerint. Ilyen videókkal lehet igazolni ezt: