Fejlemény a Morning Show ellopott logójával kapcsolatban

Morning Show
Vágólapra másolva!
A Class FM reggeli műsorának logója egy amerikai ország rádiójának is megtetszett – változtatás nélkül használták a fejhallgatós napot és a hozzá tartozó feliratot. Sebestyén Balázsék arra kérték hallgatóikat, hogy kedveljék a belizei oldalt, a figyelemfelkeltés pedig elérte célját: a rádiósok lecserélték a lenyúlt magyar logót.
Vágólapra másolva!

A 340 ezres népességű ország, Belize egyik rádiója ugyanazt a logót használta, amit a Class FM reggeli műsora (a képen lenn, jobbra). Sebestyén Balázsék hallgatók segítségével hívták fel az amerikai ország rádiójának figyelmét a lebukásra.

Eddig a magyar Morning Show napját használták - a jobb alsó sarokban látható Forrás: Morning Show

"Arra kértük a hallgatóinkat, hogy lájkolják a közép-amerikai rádió Facebook-oldalát,

így valószínűleg a nyolcszáz lájkból két napon belül több tízezer lesz.

Ezt követően felvesszük a rádiósokkal a kapcsolatot e-mailben, és választás elé állítjuk őket.

Ha úgy döntenek, hogy tovább használják a logónkat, akkor elvesszük a rajongóikat, hadat üzenünk nekik, majd lefoglaljuk a banánkészletüket, és elvesszük egy évnyi cukornád termésüket" - mondta el viccelődve az Origo megkeresésére tegnap a műsorvezető.

A terv bevált, az amerikai rádió már felhők közt mosolygó napot használ a Morning Show fejhallgatósa helyett.

Lecserélték a logót - a jobb alsó sarokban látható az új nap Forrás: Origo

"Betartotta a belizei rádiócsatorna az ígéretét, és mára lecserélték a tőlünk kölcsönvett logónkat. Íme, az új logó. Kérdés, hogy ezt honnan töltötték le" - áll a Morning Show közösségi oldalán.