A 100 legjobb pasi a tévéből, 2. rész: David Boreanaz

David Boreanaz
David Boreanaz
Vágólapra másolva!
Szinte nincs is olyan sármos férfiakról szóló lista, melyben ne szerepelne az 1969-es születésű David Boreanaz. A magyar nézők főként a Dr. Csont főszereplőjeként ismerhetik, de egyéb sorozatokban is feltűnt - például ott volt a Rém rendes család-ban és a Buffy-ban is. A színész nagy hokirajongó, kínai írásjeleket varratott a kezére és már túl van egy váláson. Ő listánk második szereplője.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről-hétre, a magyar és külföldi színészeket pedig nem rangsoroljuk.

A léc hátán is megélnek, majd a Halálos riválisok című 1993-as filmekben még statiszta volt mai emberünk, első jegyzett szerepét - szokatlan, göndör hajjal - az Egy rém rendes család-ban alakította, ahol ő volt Kelly egyik motoros pasija, aki egy jelenetben Marcyt is az ajtóhoz passzírozta.

Ezt követően egy horrorkomédiában kapott szerepet, a sikert azonban egy véletlennek köszönheti. Kutyasétáltatás közben ismerkedett meg Marti Noxonnal, aki arra biztatta, hogy menjen el a Buffy, a vámpírok réme castingjára.

A népszerű karakter saját sorozatot kapott Forrás: People

Saját sorozatot kapott

A vámpírsorozatban a lelkiismeretes Angel szerepét bízták rá, a karakter pedig annyira népszerűvé vált a nézők körében, hogy elindult az Angel című széria, David Boreanazzal a főszerepben - az anyasorozat 58 része után itt is láthattuk 111 epizódban.

Az Angel néhány epizódjában énektudását is megmutatta, és látható Dido White flag című dalának klipjében is.

A magyar nézők főként a Dr. Csont Seeley Booth ügynökeként ismerik, melynek a harmadik évadtól a producere is, illetve két olyan részt forgattak, amit ő rendezett. Az Egyesült Államokban június 11-én ment le a Dr. Csont tizedik szezonjának záró része, amit alkotók direkt úgy készítették el, hogy lezárják vele a sorozatot. A FOX azonban megrendelte a tizenegyediket is, nehéz helyzetbe hozva ezzel a forgatókönyvírókat.

Dr. Csont Fox

Nős, két gyermek édesapja

Első házasságát 1997-ben kötötte Ingrid Quinnel, ám két év után el is vált. Később megismerkedett Jaime Bergman modellel, akivel 2001. szeptember 11-re tervezték esküvőjüket, de a terrortámadás miatt elhalasztották. Végül hálaadáskor mondták ki az igent, szűk családi és baráti körben.

Volt mélypont a házasságukban, de átvészelték Forrás: Steve Granitz/WireImage.com

A párnak két gyermeke született: Jaden 2002-ben, Bella pedig 2009-ben jött a világra.

A színésznek és feleségének hasonló tetoválás van a csuklóján, Boreanazé a lélek és a végzet szimbóluma.

2010 tavaszában ízekre szedte a sajtó, amikor kiderült, hogy megcsalta feleségét azokban a hónapokban, amikor második gyermeküket várták. A zűrős időszakot átvészelték, kapcsolatuk azóta felhőtlen.

Nagy sportrajongó, főzni is szeret

A színész Philadelphiában született és nevelkedett, óriási rajongója hokicsapatuknak, a Philadelphia Flyers-nek, de a golfot, a kosárlabdát és a focit is kedveli. A sport mellett másik nagy szenvedélye a főzés, fiát ő tanítja a konyhában. Szabadidejében szereti a filmeket, kedvenc színésznője Gwyneth Paltrow, de nagyon szereti Al Pacinót és Gary Oldmant is.

Sorozatunk első részében a Castle szereplőjét, Nathan Filliont mutattuk be, és elindult a nők százas listája is, amit itt talál.

Kit tenne egy top 100-as listára? Írja meg nekünk!