A 100 legjobb nő a tévéből, 3. rész: Katrina Law

A Spartacusban szerettük meg, Katrina Law
Vágólapra másolva!
A Spartacus csábos rabszolganője, a Zöld íjász szépsége is felkerült természetesen a listánkra.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről-hétre, a magyar és külföldi színészeket pedig nem rangsoroljuk. Egy szőke és egy barna nő után jöjjön egy fekete hajú szépség!

Katrina Law a Comic-Con egyik partiján Forrás: AFP/Chelsea Lauren

Az önmagát tipikus amerikai, kisvárosi lánynak tartó Katrina

buddhista, tajvani anyától, német-olasz, katolikus ősökkel rendelkező apától származik.

Születi a vietnami háborúban jöttek össze, apja katonaként ismerte meg a Tajvanon pincérnőként dolgozó asszonyt. Katrina szerint végtelen toleranciája, nyugalma a kultúrák keveredésének eredménye.

A Spartacusban szerettük meg Forrás: AFP/Chelsea Lauren

Ő már Philadelphiában született és South Jerseyben nőtt fel, az édesanyja vitte mindenfelé, így a kis Katrina járt karatézni, focizni, vett táncórákat, énekórákat, volt pomponlány, súlyemelő, majd középiskolás korában szépségversenyt is nyert, a Miss New Jersey Teen USA címűt. 2013 óta férje Keith Andreen színész.

A Maxim Hot 100 Party sem múlt el nélküle Forrás: AFP/Frazer Harrison

2000-ben tűnt fel először a képernyőn, tinilányt alakított a Telitalálatban, de ez csak pár villanás lehetett, karakterének még neve sem volt. Egy évre rá a Harmadik műszakban már igen, de ez is csak soványka statisztaszerep volt. A The Rookie: CTU sorozatban már hat részben játszott, felbukkant A hős legendájában, a Miami helyszínelőkben, a Chuckban.

Egy 2014-es fotó Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

Mi a Spartacus – Vér és homokban figyeltünk fel rá,

2010 és 2012 közt forgatott a stábbal, egy Mira nevű rabszolgalányt alakított, aki meglágyította a roppant megkeseredett főhős kérges szívét, majd egészségeset szexelt is vele. Mira karaktere később súlytalanabb lett, de korábbi jeleneteit sok férfiember nem feledte el egy darabig. Mostanság a Zöld íjász nézői találkozhatnak vele, az itthon is kedvelt sorozatban 12 részben volt látható.

Erotikus videókat itt talál róla.