A metrón hisztériázott egy sorozatszínész

Chad Coleman SINGLE Chad Coleman and Tyreese - The Walking Dead _ Season 5, Episode - Photo Credit: Gene Page/AMC
Chad Coleman and Tyreese - The Walking Dead _ Season 5, Episode - Photo Credit: Gene Page/AMC
Vágólapra másolva!
A The Walking Dead-ben látott Chad L. Coleman a New York-i metrón elkezdett ordibálni az utasokkal, az emberséget kérte számon rajtuk.
Vágólapra másolva!

A The Walking Dead-ből Tyreese Williamsként ismert Chad L. Colemannek állítólag egy rasszista megjegyzés ütötte meg a fülét a New York-i metrón, ezután akadt ki, mivel a baltimore-i események miatt már amúgy is gyűlt benne a feszültség. A TMZ-nek legalábbis ezzel magyarázta viselkedését, és azt is hozzátette, hogy az eset idején teljesen józan volt.

Chad L. Coleman a The Walking Deadben Forrás: AMC

A lapnak korábban eljuttatott felvételen csak az látszik, hogy Coleman fel-alá járkál a metrókocsiban, és artikulátlan hangon üvöltözik. Többször megerősíti, hogy ő Chad L. Coleman, aki a The Walking Dead-ben és a Drót-ban is szerepelt, és arra biztatja az utasokat, hogy nyugodtan rögzítsék a mondanivalóját. "Hol van a humánum? Ha törődtök, akkor kurvára törődjetek" – ordítja, de nem nagyon mer ránézni senki:

Coleman a The Walking Dead mellett valóban benne volt az éppen Baltimore-ban játszódó Drót-ban is – ott Cutty szerepét alakította –, a kilencvenes évektől kezdve pedig olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint az Esküdt ellenségek, a Harmadik műszak, a Gyilkos számok, a Miami helyszínelők vagy A férjem védelmében.