Jennifer Love Hewitt visszaadta sorozatszerepét

Jennifer Love Hewitt Gyilkos elmék
Vágólapra másolva!
Jennifer Love Hewitt a második gyermekét várja, inkább a családra koncentrálna, így otthagyja a Gyilkos elmék-et. A cikkben a sorozat cselekményéről is szó esik, csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy előre kiderül egy-két részlet!
Vágólapra másolva!

Jennifer Love Hewitt csak a 2014-ben indult tizedik évadban csatlakozott a Gyilkos elmék stábjához, de már ott is hagyja a csapatot, mivel épp a második gyermekét várja.

A forgatókönyvírók nem sokat vacakoltak azzal, hogyan írják ki a szériából, hiszen a szerepe szerint is teherbe esett, és azért adta vissza a jelvényét a május 6-i szezonzáró epizódban, hogy többet lehessen a családjával – csak a történetben előtte még elrabolták a nevelt lányát is, ami adott neki egy plusz lökést a döntés meghozásához.

Jennifer Love Hewitt a Gyilkos elmék nyomozójaként Forrás: CBS

Erica Messer showrunner az Entertainment Weeklynek elmondta, a lány elrablása amúgy is benne volt a forgatókönyvben, csak Hewitt terhessége miatt módosítottak a sztorin. A színésznő karaktere a mostani megoldással bármikor visszatérhet a sorozatba, várják is őt vissza a tizenkettedik évadra – a következő, tizenegyedik szezonban azonban biztosan nem lesz benne.