Vastag Csabának elege lett az őrült zaklatókból

X factor 5 győztese egy asztalnál - Vastag Csaba (első X factor győztes - interjú Bella Briginek a Dérynében, Budapesten 2015 január 12-én X factor 5 győztese egy asztalnál - interjú Bella Briginek a Dérynében, Budapesten 2015 január 12-én
X factor 5 győztese egy asztalnál - interjú Bella Briginek a Dérynében, Budapesten 2015 január 12-én
Vágólapra másolva!
Vastag Csaba menedzsere az X-Faktor győztesének Facebook-oldalán közölte a rajongókkal, hogy négy nő olyannyira túllépte a határokat, hogy eltiltják őket az énekes rendezvényeinek látogatásától.
Vágólapra másolva!

"Ritkán keressük a nyilvánosságot managementi ügyekben, most azonban kénytelenek vagyunk használni ezt a fórumot a kialakult helyzet rendezése érdekében" - kezdi a bejegyzést Vastag Csaba menedzsere.

"Néhány magát rajongónak tartó nő az utóbbi időben átlépte azt a határt, ami szétválasztja egymástól a szeretetet és a zaklatást. Ezeket az embereket privát üzenetben szólítjuk fel arra, hogy tartózkodjanak Vastag Csaba rendezvényeinek és privát életének látogatásától. A legkirívóbb viselkedésű négy személyt most szép szóval kérjük meg, ha nem értenek ebből, akkor jogi úton kérünk távolságtartást ellenük. A nevüket nem írjuk le - mert mi tiszteletben tartjuk a magánszférájukat -, de ha nem érzik a súlyát a kérésünknek, akkor a közösség és a szervezők segítségét fogjuk kérni, hogy megszűnjön ez a talán egyéb egészségügyi szakemberek segítségét is igénylő állapot" - írja Posztobányi Andor.

Elege lett néhány rajongójából Fotó: Szabó Gábor - Origo