Tovább keménykednek a motorosok

SONS OF ANARCHY-- Andare Pescare -- Episode 509 (Airs Tuesday, November 6, 10:00 pm e/p) -- Pictured: (L-R) David Labrava as Happy, Ron Perlman as Clarence 'Clay' Morrow, Kim Coates as Alex 'Tig' Trager, Tommy Flanagan as Filip 'Chibs' Telford, Mark Boone
SONS OF ANARCHY-- Andare Pescare -- Episode 509 (Airs Tuesday, November 6, 10:00 pm e/p) -- Pictured: (L-R) David Labrava as Happy, Ron Perlman as Clarence 'Clay' Morrow, Kim Coates as Alex 'Tig' Trager, Tommy Flanagan as Filip 'Chibs' Telford, Mark Boone Junior as Robert 'Bobby' Munson, Charlie Hunnam as Jackson 'Jax' Teller -- CR: Prashant Gupta/FX
Vágólapra másolva!
Végre folytatódik itthon a Kemény motorosok, jön az utolsó három évad.
Vágólapra másolva!

A Sons of Anarchy – Kemény motorosok első négy évadját még az RTL Klub adta, az ötödik viszont már az AMC-re érkezik, magyarországi premierként – miközben a sorozat az Egyesült Államokban már véget is ért a hetedik szezonnal. Az AMC ígérete szerint hamarosan ezt is láthatjuk, hiszen az április 8-án induló ötödik etapot követi majd a maradék két évad is.

Az ötödik évadban Clay átveszi a klub vezetését Forrás: AMC

Az ötödik szezon komoly konfliktushelyzettel indul, miután a központi motoros klub elnökétől, Claytől (Ron Perlman) fia, Jax (Charlie Hunnam) veszi át a vezetést, amit azonban az apa nem visel túl jól. Ráadásul feltűnik a színen egy mexikói bandavezér, Nero Padilla (Jimmy Smits), aki a kezdeti közeledés ellenére sem lesz a legjobb barátja a kemény motorosoknak.

Danny Trejo is újra feltűnik Ron Perlman oldalán Forrás: AMC

A széria az Egyesült Államokban 2014 decemberében ért véget, az utolsó epizód nézettségi csúcsot is hozott. Közben felmerült egy előzménysorozat ötlete is, de ez valószínűleg csak évek múlva fog megvalósulni, ha egyáltalán tető alá hozza az alkotó, Kurt Sutter.