Vágási Feri és Mágenheim doktor fenyegeti a TV2-t

Kulka, Szomszédok
Vágólapra másolva!
A nyolckor induló Kuzey Güney a TV2-n 4,6 százalékkal ment a 18-49-es korosztálynál, a 30 perccel később leadott Szomszédok ismétlés viszont 5,6-ot hozott az M3 retrotévének.
Vágólapra másolva!

A liftben lefelé száguld Öykü Karayel, a Kuzey Güney színésznője, ugyanis az esti sorozat igen szerény, 4,6%-os közönségarányt ért el a 18-49-es korcsoportban, de teljes lakosságban is 10 alatt maradt (a fiatal nézőknél az M3-on ismételt Szomszédok is verte, talán a Kisvárost kellene indítani ellene). A Mokka magasan nyert műsorsávjában, Kárász felfelé halad, akárcsak Baló György, akinek Magyarul Balóval című műsora ismétlésben is nyer az RTL Klubon.

Felváltva vizsgáljuk a nézettséget 18-49-ben, 18-59-ben és teljes lakosságban, most előbbi van soron. Mint az ábrán is látható, az RTL Klub dominanciája jelentős, a Tények csak egy pillanatra érte be, amikor épp véget ért az RTL Híradó. A TV2 a Jóban Rosszban után megzuhant, a török sorozat lehúzta a nézettséget, és magával rántotta még az Éden Hotelt is. Este 11 után is az RTL vezetett, a TV2 a Film+ csatornával viaskodott.

Klikk a képre. nézze meg nagyban! Forrás: Nielsen / Origo

Csatornák szerinti bontásban is mutatjuk a hétfői napot, a TV2 stabil második helyét inkább a reggelnek és a délutánnak köszönheti. Nagyobb meglepetés nincs a top 10-ben, bár a Duna TV elég gyenge a fiatalabb nézőknél, olyan kis tévék szorongatják, mint az RTL II, a Fem3 vagy a SuperTV2.

Forrás: Nielsen / Origo

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.