Mi lett a Való Világ szériák nyerteseivel?

Milo, VV
Vágólapra másolva!
Március 1-jén ért véget a Való Világ hetedik szériája, a villából a 26 éves Robin sétált ki győztesként, így övé lett a havi 12 millió forint, a lakás és az autó. Az RTL Klub legelső valóságshow-ja 2002-ben startolt, azóta hét férfi játékosnak sikerült elhozni a fődíjat. De mi lett velük azóta? Hol él most a VV2 Lacija, miért tűnt el a nyilvánosság elől Szabolcs, és melyik tévéműsornál dolgozik Milo?
Vágólapra másolva!

Munkája miatt nem nyilatkozik

A legelső VV 2002-ben startolt, a szériát pedig Szabolcs nyerte meg. A reality műfaja akkor még ismeretlen volt a tévénézők számára, később ő is bevallotta, hogy nem igazán tudta, mire vállalkozik, amikor jelentkezett. Az egykori játékos ma már nem nyilatkozik a lapoknak, nyomozóként bűnügyi területen dolgozik, ezért teljesen visszavonult a médiától. Az életében máig meghatározó szerepet tölt be a sport, a reality óta született egy kislánya.

Munkája miatt nem nyilatkozik Forrás: Mészáros Szabolcs / Facebook

Külföldre költözött

A második szériát Laci nyerte, aki Angliában kezdett új életet, különböző éttermek menedzsere lett. Állítólag semmi nem maradt a nyereményéből, a dunavarsányi házát eladta, az autót összetörte, a pénzt pedig egy veszteséges budai pizzéria vitte el.

Külföldön próbál szerencsét Forrás: Vitkó László / Facebook

A legfiatalabbé lett minden

2003-ban indult a Való Világ 3, melyben a legfiatalabb játékos, az akkor 18 éves Milo nyert. Az Origónak elmondta, hogy azóta két diplomát szerzett a békéscsabai egyetemen, jelenleg pedig az RTL Klub-nál dolgozik. "A tanulmányaim befejezése után elhelyezkedtem a csatornánál, természetesen a ranglétra alján kezdtem, jelenleg az Éjjel Nappal Budapest felvételvezetője vagyok. Rájöttem, hogy a kamera másik fele jobban érdekel."

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem változtatta meg az életem a nyeremény. Tizenöt éves koromban elvesztettem az édesapámat, majd nem sokkal a Való Világ után édesanyám is elhunyt. Ketten maradtunk a testvéremmel. Nem mondom, hogy a nyert összeg egy az egyben megvan, hiszen éltünk belőle egy ideig, de sosem voltam az a pazarló, pénzszóró típus. Remélhetőleg hamarosan az újságok címlapjára kerülök egy találmánnyal, amit az egyik barátommal fejlesztettünk ki. Erről egyelőre többet nem árulok el, de hamarosan kiderül, miről van szó"- mesélte.

Maradt az RTL Klubnál, de a kamera másik oldalán áll Forrás: Milo / Facebook

Több műsorban feltűnt azóta

A negyedik Való Világ-ban tűnt fel Alekosz, aki azóta összerúgta a port a csatornával. A valóságshow után kapott egy társkereső műsort, majd szerződést szegett és átigazolt a TV2-höz. Az RTL Klub hűtlensége miatt beperelte, a bíróság pedig a hosszú ideig húzódó per végén első fokon úgy döntött, hogy Alekosznak a perköltség egy részét kell kifizetnie, és a lakást vissza kell adnia a csatornának, az autót azonban megtarthatta. A per nem zárult le.

Az Origo olvasóinak szavazatai alapján ez a széria volt a legszórakoztatóbb, a több év szünet után visszatért műsorban tűnt fel Olivér, Gigi, Béci, Éva és Nádai Anikó.

Alekosz megszegte a szerződést Forrás: Nagy Alekosz

Tudatosan visszavonult

A Való Világ 5-ben Knapp Attila vitt mindent, akit azóta is a legnagyobb taktikusként emlegetnek. A játékos kezdetben még mesélt magánéletéről, mára azonban teljesen elzárkózik a nyilatkozatok elől. "A magánéltemről soha semmit nem mondok, tudatosan nem beszélek róla, és a Facebookon sem posztolok a privát szférámról" - mondta el az Origónak.

"Egyénre válogatja, hogy ki mit kezd magával és az életével a villa után. Ha valaki olyan típus, hogy könnyen elszáll, annak hiába is adnak a többiek tanácsot. Van egy-két VV-győztes, aki istennek hiszi magát, de mindenkinek rá kell jönnie idővel, hogy nincs vörös szőnyeg a játék után. Sokan elhiszik, hogy gyökeresen megváltozik az ember élete, de úgyis eljön a hétköznapi élet" - fejtegette.

Tudatosan nem beszél magánéletéről Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Műsort bíztak rá

A hatodik nyertes Aurelio volt, aki a következő széria háttérműsorát, a BeleValó-t vezette Baukó Évával, és az RTL Klub dzsungeles realityjében is feltűnt. A VV szériában volt néhány újítás a korábbiakhoz képest: nem volt beszavazás, a csatorna maga állította össze a lakóközösséget, a nézők pedig a korábbi SMS-szavazatok helyett telefonos alkalmazáson keresztül adták le voksukat. Az akkor 23 éves játékos a győzelem után összeköltözött egykori vetélytársával, Zsófival, a pár nemrég szakított.

Az Origónak elmondta, hogy nem hiába ő nyerte meg a reality műsort, bármerre jár, rajongókkal találkozik. "Nagyon sok helyen imádnak, üvöltöznek ki a kocsiból, integetnek az ablakokból, meg autogramot kérnek, fényképet készítenek. Ezek nagyon jól esnek, mert tényleg azt érzem, hogy szeretnek. Olyanokkal még nem találkoztam, akik utáltak volna, dulakodás és fizikai erőszak nem volt és nem is lesz. Egy rossz élményem van, ami nemrég történt. Pár napja jártam Szegeden és leköpködték a nyeremény autómat. Szerencsére nem láttam, mert én hiszek a sorsban, és ha egyszer meglátom, akkor olyat teszek, hogy valószínűleg börtönbe kerülök. Gusztustalan dolog az ilyen, az ember saját szegénységi bizonyítványa."

A VV-győztes megmutatta budai nyereménylakását a Life.hu-nak, itt megnézheti.

A dzsungelben is láthatták a nézők Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu