Lecsapott a fekete angyal, egy motyogóval kevesebb

Éden Hotel, Mariann
Vágólapra másolva!
Az Éden Hotelben elhullott Mariann, nem kár érte.
Vágólapra másolva!

A TV2 valóságshow-jában a frissen érkezett Beus és Barbi lehetőséget kapott arra, hogy valamelyik „fekete angyallá" változzon egy rövid időre, és döntsön egy riválisa sorsáról. Bár utóbbi tűnik értelmesebbnek, nem merte vállalni a szerepet és a döntés súlyát, így a humántudományok professzorának semmiképp nem nevezhető, plüssállatok iránt viszont betegesen vonzódó Beus kapta ezt a szerepet.

Frappáns húzás lett volna, ha két nap után közvetlen riválisát, Barbit küldi haza, aki aztán a magyar télben elgondolkodhatott volna, megéri-e szerénynek és tétovának lenni egy realityben, de Beus végül Mariannt, Bence párját dobta ki a játékból. Ő viszont szinkronmunkát aligha kap a közeljövőben, rettentő rosszul artikulál, alig érthetően végigmotyogott két hetet, úgyhogy nem fog nagyon hiányozni. „Valahol számítottam erre, benne volt a pakliban" – búcsúzott a magyar valóságshow-k legnagyobb közhelyével.

Mariann már magyar kádban fürdik Forrás: TV2

A keddi Éden Hotel-adásban láthatta még a szingliszobába száműzött Bencét, illetve végighallgathatott egy nevetséges hisztit egy eltűnt plüssállat miatt. A vágók elképesztő gonoszságának köszönhetően a nézők már azt is tudják, hogy kit választ majd a magát rendszeresen öntudatlan élőhalottra ivó fiú maholnap, és kit ejt ki, hiszen az adás végén ezt meg is mutatták, egy jelentős spoiler keretében.