Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Stílusosan indít az új magyar tévésorozat

Reviczky Gábor
Vágólapra másolva!
Március 15-én, vasárnap este kerül a megújuló Duna képernyőjére Rudolf Péter rendezésében a Fehér Béla regényéből készült hatrészes tévésorozat, a Kossuthkifli.
Vágólapra másolva!

A közel 200 helyszínen forgatott, több mint 100 színészt felvonultató, hatrészes, epizódonként 52 perces kosztümös széria főszereplői Lengyel Tamás, Nagy-Kálózy Eszter, Trokán Nóra, Kálloy Molnár Péter, Reviczky Gábor, Haumann Péter és Kőszegi Ákos. A kosztümös szériában a főszereplőkön túl többek olyan neves művészek játszanak, mint Törőcsik Mari, Básti Juli, Kéry Kitty, Fátyol Kamilla, Scherer Péter, Szabó Győző, Kamarás Iván, Fenyő Iván és Szarvas József.

A Fehér Béla regénye alapján készült tévésorozat rendező-producere Rudolf Péter, aki Hársing Hilda dramaturggal együtt készítette a forgatókönyvet. Az operatőr Kapitány Iván, aki szintén részt vett az írásban. A díszlettervező Sárdi Zoltán, a jelmezeket Balla Ildikó tervezte, a zenét Hrutka Róbert szerezte. Rudolf Péter itt mesélt hosszan az Origónak a munkáról, alább pedig pár képet nézhet:

Reviczky Gábor Forrás: MTVA
Lengyel Tamás Forrás: MTVA
Kálloy Molnár Péter Forrás: MTVA
Haumann Péter Forrás: MTVA
Trokán Nóra Forrás: MTVA
Akció a Kossuthkifliben Forrás: MTVA

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről