Háborút indítottak a Facebookon Gondi Helénért és Singh Vikiért

Gondi Helén, Singh Viki, Rising Star
Vágólapra másolva!
A Rising Star elődöntőjéből Singh Viki és Gondi Helén búcsúzott, a két énekesnő kiesését követően összeállt a TV2 tehetségkutatójának döntője: Várhegyi Lucas Palmira, Czibi Norbert, Fehérvári Gábor Alfréd és Peter Sramek közt dől el jövő vasárnap, hogy ki lesz a győztes. A kiesett versenyzők dala már a jövő héttől hallható lesz a rádióban, a fináléra pedig visszatérnek a színpadra.
Vágólapra másolva!

Nem a zsűri véleménye számít

Gondi Helén az elődöntőben elsőként esett ki, ezzel az eredménnyel a Rising Star hatodik helyén végzett. Úgy gondolja, nem a zsűri véleménye viszi előre, hanem saját munkája és a közönség szeretete. "Nem akarok senkit megbántani és nem akarok önteltnek tűnni, mert egyszerű ember vagyok, és a tehetségkutató után is az leszek, aki előtte voltam. Hogy a zsűri milyen embernek vagy előadóművésznek tart, engem nem befolyásolt a műsor alatt. A nézők számítanak, akik egyébként Singh Vikiért és értem finoman szólva háború indítottak a Facebookon."

"Szeretem Mező Misit zenészként, KERO-t színészként, Feke Pált és Pásztor Annát is nagyon jó szakembernek tartom, de nem az ő kritikájuk fog engem előrevinni. A saját munkámon fog múlni."

Gondi Helénnek a nézők számítanak Forrás: TV2 Sajtószoba

Dalukat játsszák a rádiók

A este második kiesője, Singh Viki hálás a produkciónak, szerinte sokat meg tudott mutatni magából a nézőknek. "Az utolsó adásban is ott leszünk, a fináléban énekelni fogunk a többiekkel, az első dalunk pedig jövő héten megjelenik és hallható lesz a rádióban" - mesélte a Mokká-ban.

"Mi nem a pénznyeremény és az autó miatt jöttünk ide, nekünk ez nem erről szól. Egy adás van hátra a Rising Star-ból, akik megszerettek, azok az eddigiek alapján tették, nem az utolsó adás döntené el" - tette hozzá Gondi Helén.

Dalukat jövő héttől játsszák a rádiók Forrás: TV2 Sajtószoba