Mit nem tudnak a fiatalok a szexről?

Hevesi Kriszta, Viva
Vágólapra másolva!
A VIVA TV műsorvezetője, Miskovits Marci és Hevesi Kriszta szexuálpszichológus a Meztelen igazság című műsorban olyan kérdésekre keresik a választ, hogy el lehet-e rontani az első csókot, mi az ideális kor a szüzesség elvesztésére, és tényleg megjátsszák-e a lányok az orgazmust. 
Vágólapra másolva!

Hevesi Kriszta több mint tíz éve látja el szexuális tanácsokkal a hozzá fordulókat, és a Meztelen igazság-ban is válaszol majd a legkínosabb kérdésekre is. "A serdülőkor a párkapcsolatokra való nyitás kötelező ideje, nagyon fontos, hogy segítséget és információkat nyújtsunk a fiatalok számára ebben a kihívásokkal teli időszakban. A szülő jellemzően kisgyerekként és nem fiatal felnőttként tekint a serdülőre, és a gyerek is zavarba jön, ha a szüleivel kell ezeket a kérdéseket megbeszélnie. Végül a kortársaitól és az internetről szerez félinformációkat" - mondta a szexuálpszichológus.

Hevesi Kriszta válaszol majd a fiatalok kérdéseire Forrás: VIVA TV

"A fiatalok sokszor úgy tesznek, mintha már mindent tudnának a szexről, valójában azonban tele vannak kérdésekkel. Sürgetik az első szexuális élményeket, a felnőttek pedig épp emiatt szeretnék visszatartani őket. Ma egyébként sokkal több a szűz 20 éves, mint például a hatvanas években" - tette hozzá.

A Meztelen igazság című műsor a VIVA TV honlapján érhető el, Hevesi Krisztával való legutóbbi beszélgetésünket pedig itt olvashatja.