Harsányi Levente is besegít A Dalba

Játék határok nélkül sajtótájékoztató, MTVA, Játék határok nélkül sajtótájékoztató MTVA Harsányi Levente Játék határok nélkül sajtótájékoztató Harsányi Levente Játék határok nélkül sajtótájékoztató, MTVA,
Vágólapra másolva!
Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előválogató show-ja, A Dal január 24-én indul az M1-en és a Duna Worldön, Harsányi Levente is beszáll a műsorba.
Vágólapra másolva!

"Ő teszi a pluszt A Dal-ba: Harsányi Levente lesz A DalBackstage, és az új elemként megjelenő M2-es aftershow, a Dal+ műsorvezetője" - áll a Petőfi Rádió Facebook-oldalán. Gundel Takács Gábor az Origónak már korábban jelezte, hogy Harsányinak szívesen átadná a produkciót, a műsor vezetését azonban a TV2-től átigazolt Tatár Csillára bízta az MTVA.

A színpadon január 24-én, 31-én és február 7-én tíz-tíz dal hangzik el a három elődöntőben: öten a zsűri pontjai alapján jutnak tovább adásonként, a hatodik továbbjutóról pedig a nézők döntenek mobilalkalmazás vagy SMS segítségével. A két középdöntő február 14-én és 21-én lesz, onnan nyolc produkció jut tovább a február 28-i döntőbe, amelyben kiderül, melyik dal és előadó képviseli Magyarországot a 2015-es Eurovíziós Dalfesztiválon május 19. és 23. között Bécsben. A versenyzők listáját itt találja.

Harsányi Levente kapta a háttérműsort Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu