Kínjukban zokogtak a Queen-rajongók Palmer Izsák hallatán

Palmer Izsák remek fazon, de ezen az estén nem ment neki
Vágólapra másolva!
Palmer Izsák Queent énekelt a show végén a bennmaradásért, Freddie Mercury forgott a sírjában, annyira kétségbeejtően hamis és középszerű volt a Radio Ga Ga-előadás. Ki is esett, neki ennyit volt a Rising Star.
Vágólapra másolva!

A fogyókúrázó Ördög Nóra hosszú lábú szaloncukornak öltözött január 18-án este, gigászi masnival a bal vállán, de nála újfent extrémebb ruhában jelent meg az extrovertált Pásztor Anna, aki Szörnyella de Frász szellemét hozta be a stúdióba azzal, hogy egy dalmatával jött, többtucatnyi dísz kiskutyával a fején, talpig fekete-fehérben.

Pásztor Anna ma sem volt visszafogott Forrás: TV2

A látvány után a hangok jöttek, de nem mindenkinél egyforma jól. Gondi Helén kezdett, a 70 százalék elég lett volna korábban, de már 75 kell a biztos továbbjutáshoz. Srámek és Gyopár sem tudta megugrani ezt a szintet, pedig utóbbi egy biztonsági dallal próbálkozott, a Koncz Zsuzsához köthető Valahol egy lány-t énekelte (szöveg: Bródy, zene: Illés Lajos), amihez nem kellenek óriási hangi kvalitások.

Palmer Izsák remek fazon, de ezen az estén nem ment neki Forrás: TV2

Palmer Izsák magyar, fekete Robbie Williamsként lépett fel, a Let Me Entertain You-t dalolászta cilinderben, szórakoztató gesztusokkal, de csak átlagosan, ez 60 százalékot ért neki. Révész Sándor Vigyázz a madárra című számával jött Palmira, a zsűri elalélt, olvadozott, úgy magasztalták, mintha már most egy raklapnyi Grammy-díjat hozott volna a TV2-nek.

Singh Vikinek volt jobb előadása is Forrás: TV2

Czibi Norbi is átvitte a lécet a Hey, Jude-dal, viszont nem sikerült felemelnie a falat az önmagához képest itt-ott hamis Singh Vikinek. Szén Alexandra a Nem vagyok tökéletes című dalt hozta a Zanzibartól, 79 százalékkal, meggyőző fellépéssel ment tovább, majd a leggyengébb százalékot elért Peter Srámek választott ellenfelet.

Srámek ügyesen lavírozott Forrás: TV2

Ő Palmer Izsákkal akart párbajozni, és oda is tette magát, négy igent kapott a zsűritől, amely hosszan dicsérte. Palmer viszont keservesen gyenge volt, a zsűri nem is nagyon akarta kritizálni a kiesése után, de kizárt, hogy ne hallották volna, hogy előadása nincs a világ egymillió legjobb Queen-interpretációja között.

Itt visszanézheti a produkciókat!