Ha fizetésemelést kaphatnál, de nem éred el, hülye vagy

Matt LeBlanc
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok szereplőit még mindig a csúcsgázsikról faggatják, noha a sorozat 2004-ben véget ért.
Vágólapra másolva!

Mint korábban is írtuk, a Jóbarátok tizedik évados gázsiját azóta sem sokaknak sikerült átlépniük a tévéiparban (Charlie Sheenek igen), így az egymillió dolláros heti fizetés, ami fejenként járt, azóta gyakran visszatérő téma. Lisa Kudrow, aki Phoebe volt a sorozatban, pár héttel ezelőtt arról beszélt, hogy a sorozatuk rengeteg pénzt termelt a készítőknek, így logikus volt, hogy ők is többet kértek a sikerek láttán, hiszen egy színész szerződése is lejár egyszer, majd állás nélkül, a bizonytalanságban találja magát.

A Huffington Post ezzel a témával megtalálta Matt LeBlanc-t is, aki elmondta, hogy furának tartja, amikor arról faggatják, megért-e ő heti egymillió dollárt azokban a hónapokban, amikor a 10. Jóbarátok-évad forgott. Joey szerint nem lehet mérni objektíven, mi mennyire humoros, a tévében mi mennyit ér. „Mi olyan helyzetben voltunk, hogy elérhettük a fizetésemelést" – emlékezett.

Matt LeBlanc Forrás: AFP/Andrew H. Walker

„Ha bármilyen munkát végzel, legyél épp tejet szállító sofőr, tévészerelő szakember vagy kanapét készítő kárpitos, és olyan helyzetben vagy, hogy fizetésemelést kapj, de nem szerzed azt meg, akkor hülye vagy" – elmélkedett.