Beszólt a melegcsók miatt, most megmagyarázza

2015 Winter TCA Tour - Day 12 GettyImageRank3 BOARD Discussion HORIZONTAL Talking USA California Pasadena - California ACTOR Author Television Show Billy Crystal Arts Culture and Entertainment Executive Producer Celebrities Langham Hotel Television Critic
PASADENA, CA - JANUARY 18: Executive producer/writer/actor Billy Crystal speaks onstage during the 'The Comedians' panel discussion at the FX Networks portion of the Television Critics Association press tour at Langham Hotel on January 18, 2015 in Pasadena, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Billy Crystal magyarázkodik, szerinte kiragadták a kontextusból, amit a tévés szexjelenetekről mondott a TCA Press Touron. 
Vágólapra másolva!

Billy Crystal a közelgő The Comedians egyik szereplőjeként volt jelen az amerikai tévékritikusok szövetsége által szervezett TCA Press Touron, de miután annak idején a Soap-ban az egyik első nyíltan meleg sorozathőst játszotta, az újságírók arról is megkérdezték, hogy miként látja a tévében azóta lezajlott változásokat - már ami a homoszexuális karakterek megjelenését illeti.

Billy Crystal magyarázkodni kényszerült Forrás: AFP/Frederick M. Brown

A színész készséggel válaszolt, majd általánosságban kezdett el beszélni a szexjelenetekről, amit - a kontextusból kiragadva - sokan melegellenes nyilatkozatnak véltek. "Láttam különféle műsorokat mostanában, egy részükben a nyelvezetet és a nyílt szexjeleneteket elfogadom, máskor viszont azt érzem, hogy ez már túl sok nekem. Néha túlmennek azon, ahol szerintem a jó ízlés határa van" - mondta.

Crystal a Hollywood Reporter kérdésére tisztázta a dolgot, elmondta, hogy számára minden szexjelenet sok, amelyet a készítők önkényesen, dramaturgiailag indokulatlanul ábrázolnak - legyen az homo- vagy heteroszexuális.