600 ezret kaphat havonta Szabó Zsófi

after x x-faktor Szabó Zsófi
Vágólapra másolva!
Az After X óta nincs képernyőn, de tavasszal visszatérhet, más műsorban. A cikk alján szavazzon kedvencére!
Vágólapra másolva!

A nagy kereskedelmi tévék kiemelt fontosságú képernyősei akkor is havi fizetést kapnak, ha épp nincs semmiféle munkájuk, ha nincsenek képernyőn, csak várják a megfelelő műsort. Ez korábban is így volt, Vágó Istvánt is fizették az RTL-nél akkor, amikor a Legyen ön is milliomos! épp nem ment adásba, de sok más képernyőssel is előfordult, hogy hónapokig, vagy akár egy évig is úgy kapott gázsit, hogy annyi feladata volt, hogy alkalmanként a Fókusz, Reggeli, Mokka, Aktív rendelkezésére álljon, és megjelenjen az adott tévétársaság eseményén, mint a cég egyik népszerű arca.

Élő show előtt Fotó: Life.hu

Szabó Zsófit az RTL akkor csábította át a TV2-csoporttól, ami után kiderült, hogy Ördög Nóra elvállalta a Rising Start. A Blikk szerint havi 600 ezer forintba kerül az RTL-nek jelenleg, hogy náluk van a Jóban Rosszban egykori színésznője. Az RTL szerint tavasszal még lesz szerepe, de még nem tudni, milyen műsorban vetik be.

Szabó Zsófi az X-Faktort egyszer vezette, ahhoz képest, hogy először tett ilyet, és rögtön egy 1,5 milliós nézettségű show-ban, nem is rosszul. Korábban a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben alkalmazta új munkahelye, később az After X-et vezette, lényegesen összeszedettebben, mint Aurelio vagy Éva a VV7 kísérőműsorát.

Szavazzon!

Ők már kaptak nagy tévéshow-t. Ki a kedvenc női műsorvezetője közülük?