A vidéki pronyó, a gátlástalan pszichopata és az öreg szpíker

Bochkor Gábor most beszólt, korábban meg őt támadták szavai miatt
Vágólapra másolva!
2014 sem múlt el konfliktusok nélkül, az év második felében szinte minden hónapra jutott egy rosszindulatú beszólás vagy heves vita. Az egymást kölcsönösen nehezen viselő tévések és rádiósok nem rejtik véka alá, ha valami nem tetszik nekik: közösségi oldalukon vagy élő adásban osztják ki a másikat. Berki Krisztián és Hajdú Péter Puzsér Róberttől kapta meg több ízben a magáét, Bochkor Gábor nem kímélte Feke Pált, és Sebestyén Balázs is megbántotta a rivális csatornához igazoló Ördög Nórát.
Vágólapra másolva!

A feszültség Puzsér Róbert és Hajdú Péter között nem újkeletű, sosem bírták elviselni egymást, és ennek általában hangot is adnak. Januárban szokatlan vehemenciával estek egymásnak, napi szinten üzengettek trágárságokat a közösségi oldalon keresztül, dühükön pedig nyilvánvalóan jól szórakoztak a követők.

A kritikus a TV2 műsorvezetőjét szarkupacnak, gátlástalan pszichopatának és civilizációs ártalomnak nevezte, utóbbi január elején azzal vágott vissza, hogy ellenfelének az irigységtől fekélyes és torz a lelke, miközben egy antitelevíziós gyökér. A vita évközben sem csitult, a kölcsönös feljelentésekből egyelőre nem lett semmi, bár nemrégiben két tárgyalásra is beidézték Puzsért.

Nem kímélték egymást, napi szinten üzengettek Forrás: Viasat3

Az udvari bolond és a király

Berki Krisztián az Édes Élet egyik adásában azt fejtegette, hogy annak örülne, ha királyságában Puzsér Róbert lenne az udvari bolond. A kritikus közösségi oldalán erre úgy reagált, hogy a „rosszul kitalált" Berkin kívül a TV2 munkatársai is szégyelljék magukat, jobb lenne ha mindannyian magukba néznének. A celeb ezen felbuzdulva ismét beszólt Puzsérnak, a lavina pedig megindult: azóta is nyíltan kritizálják egymást. A beszólogatásokról itt írtunk korábban.

Berki Puzsért irigynek nevezte, aki szerinte csak egy állandó fanyalgó: "üstökösnek képzeli magát, de hullócsillag csupán, aki kezét-lábát töri, hogy megmondhassa a tutit."

Királyságában Puzsért képzeli el udvari bolondnak Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Nem tűnik levéltárosnak

Bakács Tibor kritikus a TV2 kvízműsorát, a Bumm!-ot találta meg, a két műsorvezetőnek is beszólt, de főleg Liptai Claudiát vette célba." Claudiának meg eleve nem állhat jól egy olyan vetélkedő, amihez minimális lexikális tudás kell, még a kiváló sminkje ellenére sem tűnik levéltárosnak. Oké, nem is kell hozzá több intellektualitás, amivel egy vasalt heréjű celeb konferansziévá válhat" - írta. A kritika egy részlete itt olvasható.

Bakács Tibor szerint a kvízshow és a műsorvezetők sem jók forrás: Life.hu

A vidéki pronyó és az öreg szpíker

Bochkor az Önindító-ban faggatta Ördög Nórát arról, hogy milyen Majkával közösen műsort vezetni, mivel ő értetlenül áll az előtt, hogy egy finom lányt és egy vidéki pronyót összepárosított a csatorna. A rádióban elhangzottak eljutottak a rapper fülébe is, aki kiakadt azon, hogy származása alapján ítélik meg. "Én is mondhatnám, hogy Bochkor Gábor egy öreg szpíker, akinek már rég leáldozott a csillaga, de természetesen nem mondok ilyet, mert nem vagyok olyan, mint ő" - reagált a beszólásra.

Majka nem hagyta annyiban és visszavágott Forrás: TV2

Kevés személyiség, nagy hang

A Class FM-en Sebestyén Balázs szólt be egykori kolléganőjének, Ördög Nórának. A reggeli műsorában azt mondta a Rising Star műsorvezetőjéről, hogy sem az öltözetét, sem a frizuráját nem érti. Szerinte Ördög Nóra egy csinos nő, de ebből nem sok látszik a TV2 tehetségkutatójában. A külső kritizáláshoz hozzátette, hogy "Kevés személyiség, nagy hang. De Ördög Nórát így szeretjük." A beszólásra elsőként férje, Nánási Pál reagált: "Kevés tisztelet, nagy arc. De őt már csak így szeretjük", majd Ördög Nóra hosszabb blogbejegyzésben foglalta össze véleményét.

Nánási Pál szólt vissza elsőként Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

A rasszizmusnak nincs helye

A Rising Star párbaj adásában az egyik párbajozó Várhegyi Lucas Palmira volt, aki ugyan nem jutott be a legjobb 12 versenyző közé, dicsérő szavakkal illette a zsűri. Feke Pál értékelése azonban nem jól sült el, az Önindító-ban Bochor Gáborék hangot adtak nemtetszésüknek. A rádiós ingerülten fejtegette, hogy a zsűritag túlment egy határon, mikor a versenyzőre bőrszíne miatt azt mondta, hogy nem magyar ember. "Akinek ilyen a véleménye, és bőrszín alapján megkülönböztet, annak nincs keresnivalója a képernyőn" - foglalta össze a véleményét. Az esetről itt írtunk hosszabban, itt pedig összeszedtük Bochkor korábbi botrányait.

Bochkor Gábor most beszólt, korábban meg őt támadták szavai miatt Forrás: Music FM / Facebook