Németh Kristóf átérezte, amit a tévéző is

Németh Kristóf
Vágólapra másolva!
Furcsa volt neki visszaérni a Barátok köztbe, nyáron pedig egy sztrájk miatt bosszankodott.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Németh Kristóf újra a Barátok közben látható: a sorozatban ő nem alapszerepelő, de a nagyon korai időszakban gördült be motorral a Mátyás király térre. „Sok évet dolgoztunk együtt Kertész Gézával, és akárcsak neki, nekem is ugyanolyan jó érzés volt visszatérni valahová. A vezetőség, a háttérstáb nem változott, de vannak új arcok a színészek közt. Úgy mentem oda bemutatkozni hozzájuk, mintha ismerném őket, azaz teljes mértékben átéltem a rajongói magatartást. Most már megértem, hogy a tévénéző mit érezhet, amikor odamegy tévéből ismert emberekhez" – mondta a 8.08 Minden reggelben.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Elkezdődött a Játékszínben az évad, szombaton utcabál várható a színház előtt, és a sorozattal is lesz dolga, de Németh szerint csak jó szervezés kell hozzá, illetve nagy tolerancia a munkaadói és kollégái részéről. Időközben elsős lett a kisfia, Lóci is. „A szülőtársakkal még nem találkoztunk korábban, de az első nap, a sulinál már jöttek szembe a volt iskolatársaim. Én izgultam legjobban aznap. Amint beléptem, egyből előjöttek a régi iskolás élmények, a követelményrendszer. Ez persze szükséges dolog, de halkan súgom, hogy kicsit sajnálom a fiam" – viccelődött.

Nyara horgászattal, kirándulással, külföldi, afrikai úttal telt - ott a hazaút volt kalandos, mert a légitársaság sztrájkja erősen nehezítette a visszatérést.