Megint Charlie Sheenel van baj

Charlie Sheen
Vágólapra másolva!
A megbízhatatlan színész miatt néha áll a munka új sorozatánál, a stábtagok egy része dühös rá.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt hetekben több napot is csúszott az Anger management forgatása, mert a főszereplő nem jelent meg a stúdióban. Pár jelenetet leforgattak nélküle is, többször pedig korábbi Sheen-felvételeket kellett betenni, hogy ne állon le teljesen a széria. A Hollywood Reporter szerint több kolléga dühös Charlie Sheen megbízhatatlansága miatt, egy forrás szerint a stáb a leállást fontolgatja, ha folytatódnak a hiányzások. A gyártó Lionsgate szóvivője nem kívánta kommentálni az értesülést.

Charlie Sheen egy korábbi forgatáson, Charlie Harperként CBS

Volt már probléma a hiányzásból, 2013 nyarán például Charlie Sheen akadt ki egy forgatáson, miután megtudta, hogy Selma Blair panaszkodott róla a producereknek. Az annak idején a Kegyetlen játékok-kal feltűnt színésznő azt találta mondani, hogy Sheennel őrület együtt dolgozni, mivel állandóan késik, és a munkamorálja sem a legjobb. Az excentrikus színész a tőle megszokott modorban válaszolt, mondván, ő a műsor sztárja, neki ne dumáljon olyan nő, akinek epizódonként csak két oldalnyi szövege van, szemben az ő negyvenével. Sheen végül kirúgatta a színésznőt a sorozatból.

Sheen új sorozatát Nyugi, Charlie! címmel a magyar nézők is láthatják hamarosan, az RTL II adja majd pár héten belül. A legbalhésabb színészekről itt írtunk hosszabban.