Heiser Ádám laza és bátor volt, ki is hullott a Rising Starból

Heiser Ádám
Vágólapra másolva!
Heiser a párbajon egy klasszikus Rolling Stones-dalt énekelt, de ez sem volt elég Szén Alexandra ellen. A TV2 show-jában a Lady Carnevallal érkező Srámek érte le a legmagasabb szavazati arányt.
Vágólapra másolva!

Szén Alexandra kezdte a műsort A legnagyobb hős című dallal, középszerűen, felejthetően, talán félt is egy kicsit, így 69%-ot tudott csak összegyűjteni. Fehérvári Gábor jött a sorban, belőle a zsűri rendületlenül macsó szupersztárt, szexistent akar kreálni, és a zuhanyzós jelenettől sem tudtak szabadulni a szerkesztők. Simán továbbment, akárcsak Peter Srámek, aki meghökkentő módon a Lady Carnevallal jött: passzolt hozzá, de Carel Gottnak és Korda Gyurinak jobban megy.

Srámek Zámbó Jimmy nagy rajongója Forrás: TV2

Kovács Gyopár szép és helyes fiatal lány, de csak 62%-ot kapirgált össze a Bájoló című dallal, ami nem is csoda, mert inkább kiabált, ordibált éneklés helyett, és itt-ott hamis volt. „A bizonytalan hangokat ezen a szinten nem lehet megengedni magunknak" – mondta róla Pásztor Anna.

Singh Viki korábban is remekelt, ezúttal is nívós produkcióval jött a kinézetre, stílusra is Radics Gigire emlékeztető lány. Heiser Ádám – akinek szemrebbenés nélkül odaadnánk Che Guevara szerepét, ha csak magyarokkal lehetne forgatni – kissé modoros előadással bajba került, a 35% igen kevés ebben a műsorban.

Udvarias Annára a Magányos csónak című nótát osztották, de nem tudott beevezni a legjobb 11-be simán, 70% alatt maradt, úgyhogy ment a veszélyzónába. Ádám Krisztián viszont könnyen vette az akadályt, a Kicsi gesztenye című dallal bemasírozott a következő körbe.

Gyopárnál rezgett a léc Forrás: TV2

Czibi Norbert nem mindig volt biztos a dolgában, de a 85% remek eredmény, nyilvánvalóan szeretik őt a női nézők, sokáig mehet még ebben a műsorban. Palmer Izsák következett, remek karakter, szórakoztató figura, nem volt kérdés, hogy továbbjut.

Sárközi Lili és Józsi azért jutottak idáig, mert fiatalok, helyesek, jól néznek ki, de a lány hangi adottságok tekintetében semmiképp nem kiemelkedő. A zsűri meg is jegyezte, hogy egy koleszos buliban remek produkció ez, de a Rising Starban kevés: nem is érték el a 70%-ot. Gondi Helén igen elszántan, erőből énekelt, voltak szép részek, de a költözést fontolgatnánk, ha a szomszédunkban lakna, és gyakran kieresztené hangját.

Sárköziék Forrás: TV2

A végjátékba fordulva kiderült, hogy Heiser Ádámnak kellett párbajellenfelet választania magának, mivel övé volt a legkisebb szavazati arány. Ő a Satisfactiont énekelte a Rolling Stonestól, 58%-ot hozott másodjára. Nem a könnyű utat választotta, szerintünk a Sárközi-testvéreket kiejtette volna, de Szén Alexandrát nevezte meg ellenfélnek (neki csak egy százalék hiányzott a biztos továbbjutáshoz a show elején). A lány pár hamis hang mellett szépen énekelt egy lassút, többen voksoltak mellette, így továbbment.

Jövő héten a 24-es körből kiesettek közül valaki vigaszágon visszakerül a Rising Starba, így temporálisan újra 12-re nő a produkciók száma.