Boros Lajos műveletlennek tartja Bochkort

Boros Lajos
Budapest, 2012. március 6. Boros Lajos beszél azon a sajtótájékoztatón, amit a NeoFM kereskedelmi rádió reggeli műsorának műsorvezetői tartottak abból az alkalomból, hogy Boros Lajos 20 év után befejezi a Bumeráng című reggeli műsor vezetését. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
A Class FM reggeli műsorában Sebestyén Balázsék szójátékokról beszélgettek, élő adásban pedig felhívták Boros Lajost, aki a Bumeráng-ban rengeteg szóviccel fárasztotta a hallgatókat és műsorvezetőtársait. A téma elég gyorsan Bochkor Gáborra terelődött, aki egykori rádiós partnere szerint olyan műveletlen volt, hogy ezeket nem igazán értékelte.
Vágólapra másolva!

A Morning Show egyik ma reggeli témája volt, hogy Kínában betiltják a szóvicceket, ennek kapcsán hívták tel Boros Lajost. A rádiós a Bumeráng-os időkre emlékezett, valamint arra, hogy miért szerette meg a szójátékokat. "Karinthy Frigyes-imádó voltam, akinek volt egy olyan társasága, akik halálra idegesítették egymást szóviccekkel. Én a rajongójuk lettem. Már a családomat is elkezdtem kínozni annak idején, de Bochkor annyira műveletlen, hogy nem tudta, hogy klasszikusokat idézek. Mikor ő ezen bosszankodik, gyakorlatilag a magyar irodalom legfontosabb korszakát tiltja le fejben. A Voga nem ilyen, ő tudja, honnan merítek.”

Arra a kérdésre, hogy hallgatja-e Bochkort a reggeli műsorában, így reagált. "Nem tudom hallgatni, bekapcsolom a rádiót, és csak a visszhang jön.” Aztán mégis kifejtette, hogy mit gondol az Önindító-ról, amit Bochkor Gábor István Dániellel és Pordán Petrával közösen vezet reggelente: "Állatira drukkoltam neki, a második fiatalkorát éli, végre kiteljesedhet. Nincs ellentmondás, ott áll vigyázban két ember és legyintésre nevet, szóval állati jól mennek a dolgok.”

Boros Lajos megint beszólt Bochkornak Forrás: MTI/Beliczay László