2014: nyertesek és vesztesek a tévében

Glamour's Cindi Leive Honors The 2014 Women Of The Year - Arrivals GettyImageRank2
NEW YORK, NY - NOVEMBER 10: Screenwriter Shonda Rhimes attends the Glamour 2014 Women Of The Year Awards at Carnegie Hall on November 10, 2014 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images for Glamour/AFP
Vágólapra másolva!
A Zap2it sorra vette a tévés világ idei legnagyobb nyerteseit és veszteseit: Shonda Rhimes tarolt, a romantikus vígjátéksorozatok elvéreztek.
Vágólapra másolva!

A Zap2it szerint 2014 abszolút nyertese Shonda Rhimes, aki a Grace klinika mellett a Botrány-t és a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? című sorozatot is készíti, ezzel az első női író-producerré vált, aki uralja egy csatorna, adott esetben az ABC főműsoridejét – a csütörtöki napot ugyanis ez a három széria vitte szeptembertől. A lap a nyertesek között listázta többek között Jennifer Anistont, Neil Patrick Harrist, Jimmy Fallont és a jeges vödrös kampányt is, amelynek tévés vonatkozásával mi is bővebben foglalkoztunk annak idején.

Shonda Rhimes jelenleg három sorozatot visz Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Rossz évük volt viszont az Így jártam anyátokkal rajongóinak, akik a keserédes fináléval nem feltétlenül azt kapták, amire számítottak. A romantikus vígjátéksorozatok amúgy sem teljesítettek jól az idén, az A to Z-t, a Manhattan Love Story-t és a Selfie-t is hamar elkaszálták.