VV Fanni: Mindig kiközösítettek és csúfoltak a lányok

Való Világ, VV7, VV Fanni
Vágólapra másolva!
A 21 éves hastáncost középiskolás korában kiközösítették, azóta sincsenek barátai, a kiskutyája a legmegbízhatóbb társa. Ha nem épp fellépésen volt, akkor biztosan valamelyik szoláriumban feküdt. A Való Világ 7 játékosának legnagyobb félelme, hogy kifehéredik a bőre, nagy büszkesége pedig a göndör hajkoronája. Az RTL II valóságshow-jában a szexen kívül bármit megtesz majd a nyereményért, mondta az Origónak beköltözés előtt egy nappal.
Vágólapra másolva!

Hastáncolni nem biztos, hogy látjuk majd a képernyőn, tornázni azonban gyakran, ugyanis nagyon vigyáz az alakjára. "Fontos számomra a mozgás, nem fogom elhanyagolni a villában sem, a diétámat is tartani fogom, szóval alkoholt nem fogok inni. Járok hastánc versenyekre és fellépésekre, és mivel szeretek hímezni és gyöngyöt fűzni, a ruhámat én szoktam kidíszíteni. Tulajdonképpen ennyi a hobbim, nincsenek barátaim, Flafi nevű kutyámmal jövök ki a legjobban. Kiskoromban mindig kiközösítettek és csúfoltak a lányok, főleg a nagy hajam miatt, most pedig féltékenységből nem keresik a társaságomat" - mesélte.

"Ha enyhén barna, izomagyú fiú lenne benn, akkor elképzelhető, hogy összejönnék vele, de egyébként semmiképp, nálam magas a mérce" - mesélte különös ideáljáról (magas mérce? izomagy?). Egyedülálló, de nem fog kapcsolatba bonyolódni a kamerák előtt senkivel, azért bármit nem tenne meg tizenkét millió forintért - mondta.

VV Fanni a beköltözés előtt Forrás: RTL Sajtóklub

"Sokat csalódtam olyan emberekben, akik átvertek és kihasználtak, nehéz megszerezni a bizalmamat. Tipikus cuki lány vagyok, a szolárium nagyon fog hiányozni, rettegek attól, hogy kifehéredik a bőröm a játék ideje alatt" - számolt be szorongásairól.

Jó csajnak tartja magát, aki nem fél attól, hogy konfliktusai lesznek a vetélytársakkal. "Attól még, hogy utálok egy lányt azért, mert jobban néz ki nálam, nem lesz csúnyább, így inkább nem foglalkozom majd vele" - foglalta össze.