Megvan a Való Világ ősellensége

VV7, Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Renit ketten látnák játékon kívül, de Zsuzsát nyolcan – szinte minden lakótársa búcsúzna tőle. Utálják, vagy veszélyesnek tartják, így korán kiejtenék? 
Vágólapra másolva!

Megvolt a VV7 első kiválasztása, a kisgyerekes anyuka biztosan párbajozik, tizenegy lakótársából nyolc úgy véle, hogy nélküle kéne folytatni a műsort. Dennis kis verssel készült („nem kívánok egyebet, edd meg a jelemet"), így tette jelét Zsuzsára, Reni aljas, álarcot viselő nőnek, kamunak, tartja, Maci pedig megjegyezte, hogy nincsenek egy hullámhosszon, jobb lenne a villalét nélküle.

Dani Renit látná kívül, mert rendszeresen támadja, belefolyik a dolgaiba és sunyinak tartja. A fiatal anya is Renire tett: „Jogtanul bánt engem folyamatosan. Egy manipulátor" – ingatta fejét. Dóri Lacit látná kívül: „Nincs itt még egy olyan ember, aki annyit bántott volna, és annyiszor kért volna bocsánatot" – jelezte. Robin elmondta, hogy két emberen gondolkodott, majd Fannit jelölte meg, mert nincs köztük kommunikáció.

VV7, Zsuzsa Forrás: RTL II

Öten viszont még Zsuzsa ellen voksoltak. Így tett Fanni („mindenki elmondta, amit akartam, ő az orránál fogva vezet mindenkit"), Laci („az én jelemen mindenki meg fog lepődni, de mutassa meg, hogy helye van itt") Vikcsu („sok embert megbántott, aki hozzám közel áll"), Ádám („később esetleg megváltozik, addig is sok sikert neki a párbajon „), és Edina („nem ellene szavazok, de csalódtam benne.") Bent sokan úgy látják, hogy Zsuzsa négyéves gyerekét használja fel arra, hogy megnyerje a valóságshow-t, holott, ha tényleg törődne vele, akkor inkább kinn lenne vele, nem pedig egy realitybe jelentkezett volna.