Megmondjuk, ki nyeri a Celeb vagyokot

Molnár Andrea
Vágólapra másolva!
Cooky kiesésével már csak hárman maradtak az RTL Klub valóságshow-jában, három egészen más karakterű, eltérő jellemű és más taktikával játszó nő. A brand szempontjából az RTL Klubnak sem mindegy, hogy ki nyeri a negyedik szériát, gondoljunk csak arra, hogy mennyivel jobban hangzik, hogy egy olimpiai és világbajnok sportoló (Erdei Zsolt) diadalmaskodott az előzőben, nem pedig egy pucéran indokolatlanul sokat mutatkozó, folyamatosan ordibáló exhibicionista, az extrovertált VV Aurelio. Végigvesszük a három döntős szereplőt, és elmondjuk, mi szól mellettük (már ha van ilyen), és mi szól ellenük.
Vágólapra másolva!

Aleska Diamond – esély a nyerésre 5%

Aleska Diamond Forrás: RTL Sajtóklub

Interjúztunk vele indulás előtt, laza, oldott személyiségnek tűnt, de pornós múltja miatt kizártnak tartjuk, hogy befutó legyen. Az első napokban bevállalós, vagány csaj képét mutatta, utána párszor kiderült, hogy az áskálódás és a sértődés is a jelleme része.

------------------

Baukó Éva – esély a nyerésre 10%

Baukó Éva Forrás: Celeb vagyok/Facebook

Őt jobban ismerik az RTL Klub rendszeres nézői, a Való Világ 4-ben szerepelt hosszan, Alekosz sem lett volna olyan szórakoztató, ha Éva nincs mellette. A bulvárlapokban sokat látott, botrányai miatt sokat szereplő Éva az italt ugyan letette a hírek szerint, de ebben a valóságshow-ban is sokszor volt pikírt, zsémbes, cinikus és rosszindulatú. Társait kibeszélte, kikarikírozta a hátuk mögött, mindent elkövetett, hogy ő legyen a középpontban, táborvezetői hatalmával csúnyán visszaélt, minidiktátorként pattogott. Remek karakter egy valóságshow-ba, tán még szerkesztői tanácsokra is fogékony, de szerfelett rosszul viselnénk, ha a kollégánk lenne.

------------------

Molnár Andrea – esély a nyerésre 85%

Molnár Andrea Forrás: RTL Sajtóklub

Már a Szombat esti láz-ban is rokonszenves nőként mutatta őt az RTL Klub, és a Celeb vagyok-ban sem tűnt másnak. Ha voltak is hisztérikus kitörései, vállalhatatlan pillanatai, a csatorna nem mutatta, ellenben ő volt a hátba támadott áldozat, a kigúnyolt nyertes egy korábbi játékban, a nézők azt láthatták, amint Éva és Aleska szövetkezik ellene. Csendes, szerénynek tűnő, visszafogott nő, sokaknak bejön természetes szépsége is, úgyhogy ő fog nyerni – de ne legyen kétségünk, nem ő csinálta a műsort, amin szórakoztak a heti legjobb nézettséget elérő reality szorgos követői.

„Legutóbb öt szereplőnél eltaláltuk a végső nyertest (Erdei Zsolt), most Molnár Andreára tennénk pár nyers ökörszemet egy dzsungel-tippmixen” – írtuk egy hete, amikor még sokkal többen voltak versenyben. Ehhez tartjuk magunkat továbbra is, és ha nem jön be, visszaadjuk valóságshow-szakértői aranykártyánkat.