Majka: Nagyon nehéz ellenszélben hugyozni

Majka Majoros Péter
Vágólapra másolva!
A Rising Star műsorvezetője közösségi oldalán reagált az Origo által közölt nézettségi toplistára, melynek első helyére a TV2 tehetségkutatója került a 47. héten, maga mögé utasítva az X-Faktort-t és a Barátok közt-öt. Majka szerint túl kritikusak velük az újságok, a számok magukért beszélnek.
Vágólapra másolva!

"Nagyon nehéz ellenszélben hugyozni! Az a fegyverzet, amivel az RTL Klub rendelkezik, bármelyik média felületen lyukat üt. De van úgy, hogy visszanyal a fagyika" - kezdi bejegyzését.

Mint írja, a Rising Star indulása óta mást sem lehetett olvasni a kritikákban, csak azt, "hogy ilyen szar meg olyan szar", és azt is megkapták, hogy ez a világ legrosszabb tévéműsora. "Ha már szarok vagyunk, azért zárójelben hadd jegyezzem meg,hogy amúgy a négy Rising Star adásból három verte a konkurens csatorna műsorát (Celeb vagyok, ments ki innen!). De hát ezt sem kötelező. Főleg nem akkor, ha az a cél, hogy a véleményformáló site-okon lealázzuk a műsort. Nehogymááá jól teljesítsen! Majd jól elintézzük, hogy azok emberek, akik esetleg nem látták, csak a szart kapják róla! Eszükbe se jusson megnézni!" - akadt ki a műsorvezető.

Nem a kritikáknak, a nézőszámnak kell hinni Forrás: TV2

"Rengeteg ember dolgozik az ismerőseim között különböző újságoknál és site-oknál, akik amellett, hogy kemény kritikákat fogalmaznak meg, mégis próbálnak egy pici objektivitást csempészni a mondandójukba. Nekik köszönöm a munkájukat, és persze köszönöm azoknak is, akik szerint a Rising Star egy bukott produkció. Velük tudtuk azt elérni, hogy a 4. előválogató élő show a legnézettebb műsor lett a héten. Minden célcsoportban. Az X-Faktor a harmadik helyen végzett. Lehet dumálni, meg megmagyarázni, meg szarozni. Mindent megpróbálunk megtenni, hogy ez így is maradjon. Ezek után is csak ennyit kérek jóakaróinktól, hogy ne szeressenek. Elég, ha néznek."

Miután több negatív hozzászólást kapott, egy újabb posztban tisztázta, hogy ő nem az RTL Klubot akarta támadni, elismeri a munkájukat, sok barátja dolgozik a konkurenciánál. "Nemhogy fikázás, de inkább dicséret! Jelenleg ők az első számú kereskedelmi tévécsatorna, nyilván hozzájuk mérjük a saját sikereinket. Az X-Faktor tehetségkutató műsor, ahogy mi is, ráadásul ők voltak a legnézettebbek előző héten. Ki a tökömet kellett volna ellenfélként említeni?" - írja.

Majkával hosszabb interjút itt olvashat.