Little G versenyzője búcsúzott az X-Faktortól

Jonathan kiesett
Vágólapra másolva!
Alföldi szerint minden versenyző egyformán zseniális és döbbentesen erős, Szikora pedig elárulta, ki az igazi jampec. Horányi Juli megmenekült, Jonathan pakol.
Vágólapra másolva!

„A szemén láttam, hogy bizonytalan, és ez átjött a hangján is" – vélte Alföldi Róbert, aki Jonathant küldte volna haza, de addigra már 1-1 volt az állás Andelic és Horányi Júlia között, így lett 2-1, és nőttek a szőke lány esélyei. „Dühös vagyok, hogy ti álltok itt ketten, mert nem ti vagytok a leggyengébbek, sőt. De tisztelem a nézők véleményét" – mondta utána Little G, akinek nagyon tetszett, amit a fiú képviselt, ennek ellenére ellene voksolt.

„Nem a tudás számít mindig, hanem a mentális felkészültség" – tette hozzá, így Jonathan esett ki az RTL tehetségkutatójából.

Jonathan kiesett Forrás: RTL Sajtóklub

Zsófi eleinte izgult, Little G mérgelődött

Az RTL II-n jött az értékelés este 11 után, Szabó Zsófi vagány bőrdzsekiben vezette a műsort, de az elején látszott, hogy lámpaláza van, akkorákat sóhajtott, hogy szinte új választékot fújt a szemüveges énekes hajába (friss nagyinterjú Szabó Zsófival itt olvasható).

„Nem tudom, hogy vagyok, nem akarok egy melodrámát csinálni ebből az egészből. Olyan volt, mint egy álom, amelyből felébred az ember" – közölte az After X-ben Jonathan, aki úgy fogta fel kiesését, mintha csak kevés pénzük lett volna, és ebből csak Julinak jutott volna fagyi. Mentora, Little G szerint az a korosztály, amelynek bejön Jonathan, nézte a műsort, de nem szavazott elég nagy számban.

Ki az igazi jampec?

Horányi Juli egyfelől nagyon örült, másfelől szomorú volt, mentora pedig úgy vélte, hogy nem volt adekvát a dalválasztás. „Hangosan gondolkodom... talán ez volt az oka. Ha így van, az én hibám" – magyarázta. Juli elmondta, hogy nagyon jó barátok lettek, nem fogja feladni, és eddig is mindig végigküzdött mindent.

Alföldi úgy látta, hogy túl jó mindenki. "Annyira közel vannak egymáshoz a kölkök, hogy az aznap este dönt. Semmi nem biztos, bárki kieshet. Azért vagyunk ledöbbenve, mert olyanok kerülnek párbajhelyzetbe, akik döbbenetesen jók" - elmélkedett.

A "jampi" szó definíciójára is nagy szükségünk volt szombat éjjel, erről Szikora Róbert értekezett, szerinte a jampecok azok voltak, akik a hetvenes években a csajokra nyomultak, majd megtáncoltatták őket. „Holnap megyünk templomba, mert a lelkükkel is foglalkoznunk kell, igaz?" – nézett versenyzői felé az R-Go frontembere.