Kállai-Kiss Zsófi: Négy-nullra kikapni nagyon kemény

Kállai-Kiss Zsófi, X-Faktor
Vágólapra másolva!
Az X-Faktor harmadik élő adásából a mentorok Kállai-Kiss Zsófit küldték haza, aki csapattársával, Horányi Julival párbajozott. Az énekesnő számára egyértelmű volt, hogy az RTL Klub tehetségkutatójából neki kell hazamennie, és bár keménynek tartja a mentoroktól kapott négy szavazatot, megérti véleményüket.
Vágólapra másolva!

Mikor kiderült, hogy az élő show végén ők ketten párbajoznak, tisztában volt azzal, hogy Horányi Julival szemben veszíteni fog, és számára ér véget a verseny. Azt érezte, hogy emelt fővel kell utoljára a színpadra állnia, de nem tudatosan adta fel, és nem is érzi szégyennek a távozást. "Utólag visszanézve a párbajt én is magamat küldtem volna haza. Négy-nullra kikapni nagyon kemény, de Julcsi kiment és harcolt, én pedig kimentem elköszönni. Próbáltam visszatartani a könnyeimet és mosolyogni, méltóságteljesen elénekelni a dalt - mesélte az RTL Klub reggeli műsorában.

Úgy gondolja, a mentorok közül Alföldi Róbertnek igaza volt, mikor azt mondta, hogy mindig azt érzi a produkciójában, mintha nem hinné el magáról, hogy a versenyben van, és jól tud énekelni. "Valamiért az alakult ki bennem a sok szakmai csalódás miatt, hogy tartani kell magam, és nem tudtam annyi érzelmet beletenni a dalokba, amennyit kellett volna" - magyarázta. Little G mentoráltja mellett marad a kiesést követően is, fognak együtt dolgozni a jövőben.

Kállai-Kiss Zsófi az X-Faktor harmadik élő adásában Forrás: RTL Sajtóklub