Hosszabb lesz az Éden Hotel, a pontos helyszín is megvan

Egy randihoz remek helyszín
Vágólapra másolva!
Két-három hónapig tart majd, Uvita környékén veszik fel, Costa Ricában. A helyszín a képek alapján hibátlan, még bálnákkal is találkozhatnak, ha hajózni viszik a játékosokat.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, újra lesz éden Hotel, csak ezúttal nem a Viasat3, hanem a SuperTV2 adja majd (iparági pletykák szerint a TV2-re is kerülhet, ha baj van a nézettséggel). A formátum sokkal szabadabb, mint a Big Brotheré vagy a Való Világé, gyakorlatilag bármi előfordulhat: volt olyan eset, hogy egy frissen játékba beküldött szereplőnek egy funkciója volt, ki kellett jelölnie estére a kiesőt, olyat, aki épp teljes biztonságban érezte magát párja mellett.

Egy randihoz remek helyszín

Folyamatosan utaznak ki a stábtagok és a szereplők is. Berki Krisztián a napokban csatlakozott a már kint lévő csapathoz, és ott készül fel a műsorvezetői feladatokra – közölte az Origo megkeresésére a TV2 hír- és programigazgatója, György Bence. A két korábbi szériát Horváth Éva vezette, így elsőre biztos különös lesz, hogy egy volt szépségkirálynő helyett egy kopasz izomember sejtelmeskedik a feszített víztükrű medence mellett.

Hibátlan tengerpart

„A helyszín Costa Ricában, Uvita környékén egy gyönyörű szálloda lesz, ahol édeni körülményeket biztosítunk a versenyzőknek. A kezdőcsapatot kiválasztottuk, nagyon jó karakterek, akik kiválóan fognak tudni taktikázni, ezzel alakítva az Éden Hotel mindennapjait" – jelezte kérdésünkre a programigazgató.

Ide biztos elvisznek pár szerencsés játékost

Costa Rica Nicaraguától délre, Panamától északra fekszik, Uvita pedig az ország délnyugati részén található, a Csendes-óceán partján, a fővárostól, San Josétól nagyjából száz kilométerre (az első Éden Hotelt a magyarok a kolumbiai Santa Marta közelében vették fel, a másodikat Mexikóban, nem messze Manzanillótól). Esőerdő, homokos tengerpart adja majd a hátteret, jó eséllyel bálnákat is láthatnak a játékosok, pláne, ha kihajóznak.

A formátum alapvető szabályait, menetét megtartják, de ettől még nem ugyanolyan reality készül, mint a korábbiak, már a szereplők miatt sem. Az előző évadokhoz képest változás lesz, hogy több szereplővel, hosszabb ideig tart majd a műsor. Az Éden Hotel – amelyet most a Paprika Hungary gyárt - időtartama rugalmas, 2-3 hónapra tervezik, mi úgy tudjuk, hogy január közepéig lesz kinn a stáb.