Hat énekest hazaküldtek a Rising Starból

Rising Star
Vágólapra másolva!
Hatan benn vannak a legjobb 12-ben a TV2 énekes tehetségkutatójában. Kiesett két volt x-faktoros énekes, Majka viszont megint beszólt a kritikusoknak A falon túl című műsorban.
Vágólapra másolva!

Lement a Rising Star első párbajadása: tizenkét előadó próbálkozott, de közülük csak hat mehetett tovább. Abbe Lewist még hallgattuk volna pár este, de sajnos korán kiesett, Szén Alexandra viszont a korábban már más műsorban is látott Samu Kriszta Mazsit ejtette ki. Feke Pál szerint világszínvonalú volt Singh Viki produkciója, aki a ma este legmagasabb százalékával, 84%-kal jutott tovább – a lány tényleg nagyot énekelt.

Takáts Tamás fia láthatóan színpadra termett, pinceklubokban, rockegyüttesben még bizonyíthat, de vasárnap este kihullott a show-ból, hiába vette elő a Hair-t: Palmer Izsák ejtette ki. Czibi Norbert tovább énekel a Rising Starban, Tarsoly Arnold számára viszont véget ért a verseny. Samu Kriszta és Tarsoly korábban az X-Faktorban is próbálkozott, ott sem jutottak be a legjobb 12-be.

Forrás: TV2

Majka a jók mellett hamis hangokat is hozó show kísérő műsorában faggatta a továbbjutókat és búcsúzókat, a vége előtt még beszólt egyet a kritikusoknak, akik szerint nincsenek náluk igazán jó énekesek: „El kéne menniük egy olyan orvoshoz, aki kigyógyítja őket az elmebajból" – szúrt oda.

A TV2 amúgy még nem döntötte el, hogy magázza vagy tegezi a nézőket:

Forrás: Origo