Vallottak a gyermekmolesztáló sorozatsztár ellen

Hetedik mennyország Stephen Collins
Vágólapra másolva!
Egy egykori bántalmazott segíti a nyomozást a Hetedik mennyország-ból ismert Stephen Collins ügyében.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, válófélben lévő felesége kiteregette a sajtónak Stephen Collins titkát, miszerint több kiskorút is molesztált korábban. Az egyik nő - aki az eset idején tízéves volt - most jelentkezett a rendőrségen, és vallott a színész ellen: elmesélte, hogy Collinséknál volt vendégségben, amikor a férfi egy szál törülközőben benyitott a szobájába, majd meztelenül is megmutatta magát, és arra kényszerítette a lányt, hogy fogja meg a péniszét.

A nő a férjének már a kilencvenes években, a Hetedik mennyország idején mesélt a molesztálásról, 2000-ben pedig Collins feleségének is írt egy e-mailt névtelenül, amelyben figyelmeztette férje korábbi ügyeire - az asszony csak 11 év múlva válaszolt, amikor a színész bevallotta neki, hogy miket művelt.

Stephen Collins maga vallott a molesztálásokról Forrás: KPA/ Northfoto/(C) Central Europe Rights/ Northfoto/The Wb

Közben kiderült, hogy a Los Angeles-i rendőrség már 2012-ben nyomozott Collins molesztálási ügyében, és most újra előszedte az aktákat. Egyik este ki is szállt a színész házához, miután a szomszédok lövést hallottak - többen azt gondolták, a férfi öngyilkos lett, a környéken lakó Donna D'Errico (a Baywatch egyik színésznője) is ezt posztolta a Twitteren. Mint kiderült, Collins nem is volt otthon, amikor a lövés eldördült.

A színészt a szakma nem védte meg: az éppen forgatott Ted 2-ből kirúgták, a színésszakszervezet visszavonta a tagságát, az UP TV pedig levette műsoráról az ismétlésként sugárzott Hetedik mennyország-ot.

Megszólalt viszont a színész sorozatbeli felesége, Catherine Hicks, aki azt mondta, a forgatásokon semmi jelét nem látta annak, hogy Collins vonzódna a gyerekekhez, pedig a szerep szerint volt neki hét - sőt ugyanolyan mintaférfinak tűnt, mint amilyet játszott, például ezen a hálaadási vacsorán: