Sebestyén Balázsék nem térhetnek vissza a szállodába

Vágólapra másolva!
Még mindig van tűz a dzsungelben, de vélhetően lesz este adás.
Vágólapra másolva!

Mint azt megírtuk, reggelre erdőtűz alakult ki a Celeb vagyok, ments ki innen! tábora közelében, a dél-afrikai hatóságok órákon át oltották a lángokat. Az RTL Klub közleményt adott ki délután, amelyben arról tájékoztatta a nézőket, hogy senki nincs életveszélyben, az esti élő adás azonban nem biztos, hogy elkészül. A műsorvezetők a helyszínről élőben jelentkeztek újabb beszámolóval.

Herman Péter, a műsor kreatív producer arról számolt be Dél-Afrikából, hogy a bátorságpróbát sikerült leforgatni, a tűz miatti útlezárások kétórás csúszást okoztak, de mindent megtesz a közel száz munkatárs azért, hogy este kilenckor elkezdődhessen az adás.

A kép illusztráció

A Fókusz számolt be arról, hogy az erdőtűz nem a táborban lakó celebeket, hanem az RTL Klub stábját akadályozza, a csatorna munkatársainak kellett elhagyni a hotelt, és az ahhoz tartozó irodákat és éttermet, hozzájuk közel csaptak fel a lángok. A szélirány bármikor változhat, így a dzsungellakók is veszélybe kerülhetnek, de egyelőre Sebestyén Balázséknak kellett csak elhagyniuk szállásukat.

A műsorvezető telefonon jelentkezett be élő adásban, és elmondta, hogy gyorsan terjedt a tűz. A műsor azért került veszélybe, mert a forgatócsoport hazament a dzsungelből a bátorságpróba után, és mivel a változó szélirány miatt lezárták a nemzeti park egy kilométeres körzetét, nem tudtak visszamenni, hogy az élő adásra készüljenek. A celebek kitelepítéséről nincs szó, a káoszról a játékosok egyelőre semmit sem tudnak.