Ötből csak egy született feleségnek

Született feleségek
Vágólapra másolva!
Pontosan tíz évvel ezelőtt, 2004. október 3-án indult a Született feleségek, amelynek öt alapszereplője a való életben is volt már férjnél, mégis csak az egyikük tűnik igazi született feleségnek, a többieknek mind volt pár kísérlete a férfiakkal. Az évfordulóra magánéleti körképpel emlékezünk. 
Vágólapra másolva!

Teri Hatcher (Susan Mayer)

1985-től három éven át a MacGyver címszereplője, Richard Dean Anderson udvarolt neki, 1988-ban azonban a színésznő inkább Markus Leitholdhoz ment hozzá - aki szintén a szakmából került ki, bár korántsem olyan nagy név, az IMDb szerint csupán két filmben tűnt fel, ott is parányi szerepekben. A házasság nem tartott sokáig, 1989-ben már el is váltak, Hatcher pedig 1994-ben már Jon Tenney (Testvérek, A főnök, Botrány) oldalán állt az oltár elé, és egy kislánya is született a színésztől. Tenneytől 2003-ban vált el, a két házassága között Michael Boltonnal, 2006-ban pedig Ryan Seacresttel járt egy ideig, pletykaszinten még George Clooneyval is összehozták.

Teri Hatcher kétszer volt férjnél Forrás: AFP/Robyn Beck

Felicity Huffman (Lynette Scavo)

Az egyetlen született feleség a csapatban, tekintve, hogy 1997 óta házasok William H. Macyvel - aki egyébként szintén remek színész, a Fargo-ért Oscar-díjra is jelölték, tévés produckiók közül például a Vészhelyzet-ben láthattuk, jelenleg pedig a Shameless - Szégyentelenek alkoholista, semmirekellő karakterét játssza. Huffman az Atlantic Theater Companynél ismerkedett össze Macyvel, ahol későbbi férje tanította a színészet módszertanára. Két lányuk is született, pedig Huffman már az első szülésnél is 37 éves volt.

Felicity Huffman már tizenhét éve William H. Macy felesége Forrás: AFP/Frederic J Brown

Marcia Cross (Bree Van De Kamp)

A nyolcvanas, kilencvenes években több évig együtt volt a Golden Globe-díjas Richard Jordannel (akit olyan filmekben is láthattunk, mint a Logan futása vagy a Vadászat a Vörös Októberre), a férfi azonban 1993-ban meghalt rákban. Crosst igencsak megviselhette párja halála, mert ezután sokáig nem randizott senkivel, 1999-ben jött csak össze kis időre az Agymenők mellett rengeteg tévés vendégszerepben látott Mark Harelikkel. 2005-ben egy tőzsdeügynökkel, Tom Mahoneyval házasodott össze, akinél 2009-ben szintén rákot diagnosztizáltak, de mára úgy tűnik, meggyógyult. Ikerlányaik vannak, akiknek a színésznő 44 évesen adott életet.

Marcia Cross férjével, Tom Mahoneyval Forrás: AFP/David Livingston

Eva Longoria (Gabrielle Solis)

Hivatalosan 2013 októbere óta randizik jelenlegi párjával, Jose Antonio Bastonnal, aki egy multimilliomos médiamogul, Latin-Amerika legnagyobb médiacége, a Televisa elnöke. A színésznő előtte kétszer volt férjnél, első házastársa a General Hospital című szappanopera szereplője, Tyler Christopher volt, akivel 2002-től 2004-ig volt együtt; 2007-ben pedig a háromszoros NBA-bajnok kosarashoz, Tony Parkerhez ment hozzá, akivel 2011-ben váltak el. Két házassága között pletykáltak arról is, hogy Hayden Christensennel jár, 2011 óta pedig volt pár megerősített viszonya is, Eduardo Cruz zenésszel, Mark Sanchez amerikaifocistával és egy jobbára Hondurasban és Panamában dolgozó vállalkozóval, Ernesto Arguellóval is összejött.

Eva Longoria és jelenlegi párja, Jose Antonio Baston Forrás: AFP/Michael Stewart

Nicollette Sheridan (Edie Britt)

Ahogyan Edie-nek, úgy megformálójának, Nicollette Sheridannek is volt jó pár pasija, a sztárok kapcsolati hálóját felgöngyölítő Who's Dated Who? tizenkét férfit - köztük James Woodst - listáz a színésznő életében. Első komolyabb pasijával, Leif Garett színésszel (Emelt fővel, Kis nagy színész) tizenöt évesen ismerkedett meg, hat évig voltak együtt. Hatcher után ő is összejött Michael Boltonnal, sőt jegyben is jártak, mint ahogy a svéd származású Nick Söderblommal is - végül azonban egyik kapcsolatból sem lett esküvő. Egyszer azonban Sheridan is volt férjnél, 1991 és 1993 között volt Harry Hamlin (Veronica Mars, Shameless - Szégyentelek, Mad Men - Reklámőrültek) felesége.

Nicollette Sheridan Michael Boltonnal is jegyben járt Forrás: AFP/Jason Kempin